Ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη είναι αυτός που αρχίζει σε λίγες ημέρες καθώς περιλαμβάνει πολλές και δύσκολες αναμετρήσεις.

 Συγκεκριμένα η Νίκη, όπως και όλες οι ομάδες της κατηγορίας, καλείται μετά και την απόφαση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής για εμβόλιμη αγωνιστική ( Τετάρτη 13/11), να παίξει 6 παιχνίδια σε διάστημα 30 ημερών και μάλιστα τα 4 θα είναι εκτός έδρας.

Μετά την επικράτηση εκτός έδρας επί της αξιόμαχης Κρήνης το περασμένο Σάββατο με σκόρ 2-1 οι πράσινοι προετοιμάζονται χωρίς άγχος αλλά και προσγειωμένοι, παρά το αήττητο των 7 αγωνιστικών, για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Στρατωνίου (2/11 15:00).

Η ομάδα από τα βόρεια του νομού μας μετά το κακό ξεκίνημα έχει αλλάξει προπονητή έχει προσθέσει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και σίγουρα ψάχνει μια καινούργια αρχή προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για τη Νίκη ο στόχος  είναι, μέσα από τις καλές εμφανίσεις, να πάρει όσα περισσότερα τρίποντα μπορεί, στη μάχη που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play off.

Με την αναμέτρηση αυτή θα κλείσει το 1/3 του πρωταθλήματος που φέτος λόγω συμμετοχής λιγότερων ομάδων έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής  ο πρώτος γύρος  θα ολοκληρωθεί,  σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ένωσης, στις 16 Νοεμβρίου(!!!) ενώ μία εβδομάδα μετά ξεκινά ο δεύτερος γύρος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου, η Βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα του μήνα:

ΣΑΡΤΗ – ΒΑΡΒΑΡΑ (0-3)
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ – ΟΛΥΝΘΟΣ (1-1)
ΑΦΥΤΟΣ – Ν. ΦΩΚΑΙΑ (1-0)
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΧΑΝΙΩΤΗ (0-3)
Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΣΤΡΑΤΩΝΙ (1-0)
ΚΡΗΝΗ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (1-2)

Β α θ μ ο λ ο γ ι α (7η αγων.)

1. ΒΑΡΒΑΡΑ 17
2. ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 15
3. ΟΛΥΝΘΟΣ 13
4. ΑΦΥΤΟΣ 11
5. Ν. ΦΩΚΑΙΑ 10
6. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 10
——————————–
7. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 9
8. ΚΡΗΝΗ 9
9. ΣΑΡΤΗ 9
10.ΧΑΝΙΩΤΗ 5
11.ΣΤΡΑΤΩΝΙ 5
12.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 0

2/11 ΣΤΡΑΤΩΝΙ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

9/11 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-Ν.ΦΩΚΑΙΑ

13/11 ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

16/11 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-ΑΦΥΤΟΣ

23/11 ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

30/11 ΣΑΡΤΗ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

* Σε μία σεζόν σαν τη φετινή που όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά, προκαλεί έκπληξη η απόφαση της Ένωσης να ορίσει αγώνες ερασιτεχνών μεσοβδόμαδα. Θεωρούμε πως αν ήταν μεγάλη ανάγκη για εμβόλιμες αγωνιστικές, αυτές θα πρέπει να είχαν οριστεί όσο η ώρα διεξαγωγής των αγώνων ήταν ακόμη 5 το απόγευμα, καθώς οι αγώνες σε καθημερινές με ώρα έναρξης τις 15:00 ειδικά για όσες ομάδες έχουν να ταξιδέψουν εκτός έδρας απευθύνονται μόνο σε άνεργους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.