Μια κρίσιμη αγωνιστική είναι η αυριανή, 7η για το πρωτάθλημα της Α1 της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Τόσο οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όσο και οι ομάδες που έχουν μείνει λίγο πιο πίσω δίνουν πολύ σημαντικά παιχνίδια, σε ένα πρωτάθλημα που αν μη τι άλλο είναι πολύ ανταγωνιστικό και στο οποίο όλες οι ομάδες μετρούν ήδη απώλειες.

Χαρακτηριστικό της αυριανής αγωνιστικής (σέντρα στις 16:00) είναι πως και οι τέσσερις πρωτοπόροι αγωνίζονται μακρυά από το γήπεδό τους, σε δύσκολες έδρες. Έτσι είναι πολύ πιθανόν στο τέλος της ημέρας να έχουμε ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις.

Η Νίκη (2η 12β.) ταξιδεύει στην Κρήνη για να αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα (5η 9β.), με τον προπονητή της να αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα απουσιών αλλά να θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το αήττητο σερί της.

Ο Αετός Βαρβάρας (1ος 14β.) παίζει στην Σάρτη (6η 9β.),  ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας (4ος 10β.) αντιμετωπίζει τον Τορωναίο στην Άθυτο σε ένα τοπικό ντέρμπι ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι της Ολύνθου (3η 12β.) στην έδρα του Ανθεμούντα (7ος 8β.) στη Γαλάτιστα, σε ένα ζευγάρι που ίσως συναντηθεί σύντομα (αναμένουμε την κλήρωση) και στα ημιτελικά του κυπέλλου Χαλκιδικής.

Κρίσιμο παιχνίδι και στην Κασσάνδρεια, στο ντέρμπι των ουραγών, με τον Άρη να υποδέχεται τον Α.Ο. Χανιώτης που πλέον έχει νέο προπονητή στον πάγκο του τον Γ. Καδόπουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Untitled1

 

 

 

Untitled

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.