Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Στρατώνι οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και κέρδισαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον Ηρακλή Ν. Φώκαιας το Σάββατο στο Στάδιο με το ευρύ 5-0.

Ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια για τους πρωτευουσιάνους που ευτύχησαν  να έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές σε καλή μέρα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Παπαφλωράτου για πρώτη φορά σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο καθώς και το πρώτο χατ τρικ ποδοσφαιριστή της ομάδας μας μετά από πολύ καιρό.

Η σύνθεση της Νίκης στον αγώνα με τη Φώκαια:

LINE UP TELIKOΜετά από 9 αγωνιστικές λοιπόν ο προπονητής της ομάδας έχει ενεργοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του ροστερ και πλέον μπαίνει στα κρίσιμα παιχνίδια του μήνα με αρκετές λύσεις, προκειμένου να βγει με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή το απαιτητικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου (6 αγώνες σε 30 ημέρες).

Στο στρατόπεδο των πρασίνων γνωρίζουν πως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και το καθένα κρύβει ιδιαιτερότητες. Εξάλλου η τρίτη θέση (ισοβαθμεί σε αυτή με την προσεχή της αντίπαλο) δεν μπορεί να ικανοποιεί κανέναν που σέβεται τον κόπο και την δουλειά που έχει κάνει από το καλοκαίρι και την έναρξη της προετοιμασίας.

Κομμάτι όλης αυτής της δουλειάς φάνηκε προχτές σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού της ομάδας και είναι βέβαιο πως με απόλυτη συγκέντρωση στα ζητούμενα του προπονητή, μέσα από τους αγώνες θα αναδεικνύεται όλο και περισσότερο  η προσπάθεια που γίνεται από όλους στο αγωνιστικό τμήμα.

Το 4ο γκολ απέναντι στον Ηρακλή:

Ο επόμενος αντίπαλος έκανε και αυτός την πρώτη του ήττα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική και έχασε την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό και για τους δύο (δυστυχώς για όσους θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν γίνεται μεσοβδόμαδα) και πρέπει η Νίκη να κάνει ένα εξίσου καλό παιχνίδι την Τετάρτη προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει σε μια δύσκολη έδρα που εκτός από το τακτικό κομμάτι μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση και η ατομική απόδοση όσων κληθούν να αγωνιστούν, είτε ένα είτε ενενήντα λεπτά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής και η βαθμολογία :

apotelesmata 9h

epomeni

9h

Τα σχόλια είναι κλειστά.