Τέταρτο παιχνίδι κυπέλλου τη φετινή σεζόν (τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας) για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη που θα ψάξουν για ακόμη μία φορά, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του νομού, την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Αυτή είναι και  η πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του 2009 που οι πράσινοι συμμετέχουν σε έναν ημιτελικό και όπως είναι φυσιολογικό όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας αναγνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού.

 Μετά την εύκολη πρόκριση επί της Θύελλας Στανού (video) ακολούθησαν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στις έδρες του Π.Ο. Μουδανιών (video) και Διγενή Λακκώματος (video) με τον απολογισμό τερμάτων να είναι στο 8-2. Οι πολύ καλές εμφανίσεις στη φάση των 16 αλλά και στα προημιτελικά έχουν δώσει κάθε δικαίωμα στην ομάδα της πρωτεύουσας να ονειρεύεται τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του θεσμού ,αν και το τελευταίο εμπόδιο μοιάζει και το πιο δύσκολο στην προσπάθεια των πρασίνων για διάκριση. Με στόχο μια καλή εμφάνιση όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, να βγάλουν ομαδικό πνεύμα όπως στις προηγούμενες αναμετρήσεις και να διεκδικήσουν ακόμη μία νίκη.

 Στον αντίποδα οι αντίπαλοι μετά το πέρασμα από την έδρα της Γαλάτιστας για την πρώτη φάση, παίζουν την Τετάρτη το τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι για το θεσμό και μετρούν 2 νίκες επί Ιερισσού και Τρίγλιας με μηδέν γκολ παθητικό, ενώ τα συνολικά τέρματα στο κύπελλο είναι 9-1. Εκτός αυτού μετά την ήττα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου την Κυριακή σίγουρα οι γηπεδούχοι θα ψάξουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς.

 Για τον Πολύγυρο η προετοιμασία ολοκληρώνεται απόψε με ένα χαλάρωμα ώστε αύριο οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. Η συγκρατημένη αισιοδοξία σε συνδυασμό με τις επιστροφές ποδοσφαιριστών δίνουν την πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα-πρόκριση σε μια έδρα που παραμένει απόρθητη από τις 19/10/2014. Στο πλευρό των πρασίνων αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος αν και η διεξαγωγή σε εργάσιμη ημέρα, στις 14:30 το μεσημέρι, σε συνδυασμό με την μακρινή απόσταση αποτελούν τροχοπέδη στην επιθυμία του κόσμου της Νίκης να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νίκης. Με τις ευχές όλων για καλή επιτυχία η αποστολή αναχωρεί αύριο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι για τη Βαρβάρα και όλοι ελπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας να επιστρέψουν με την πολυπόθητη πρόκριση στις αποσκευές τους.

Οι αριθμοί των δύο αντιπάλων στο κύπελλο και το πανόραμα των ημιτελικών:

head to head me varvaraCUP FITXURES

Τα σχόλια είναι κλειστά.