Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα του Γ.Βούλγαρη να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Χαλκιδικής. Στον ημιτελικό που έγινε χθες το μεσημέρι στη Βαρβάρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα οι πράσινοι δεν παρουσίασαν πρόσωπο ανάλογο με τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού και μοιραία έμειναν εκτός διεκδίκησης του τροπαίου γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

 Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που τελικά έκρινε το παιχνίδι και ειδικότερα οι στημένες μπάλες των γηπεδούχων που ξεπέρασαν κατά πολύ διψήφιο αριθμό. Σε πολλές περιπτώσεις η Νίκη έχει παράπονα από την ευκολία που δόθηκαν αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή του Σεβαστά, όμως κανείς από τους ανθρώπους του Πολυγύρου δεν μένει σε αυτό το γεγονός. Η αμυντική αντίδραση της ομάδας σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν πολύ κακή και τα πολύ καλά χτυπήματα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τον κατά πολύ μεγαλύτερο μ.ο. ύψους των γηπεδούχων έδωσαν την ευκαιρία στον Αετό να προηγηθεί και να έχει και δοκάρι μέσα από πανομοιότυπα στημένα.

  Οι γηπεδούχοι πηγαίνοντας πρώτοι στη μπάλα στην πλειοψηφία των μονομαχιών είχαν σαφώς την υπεροχή στα πρώτα 45 λεπτά χωρίς όμως να καταφέρουν να βγάλουν φάσεις στη ροή του αγώνα. Από την άλλη Νίκη δεν κατάφερε παρά μόνο σε μία περίπτωση να απειλήσει όταν το πλασέ του Ζούνη από το ύψος του πέναλτι προσέκρουσε σε αντίπαλο ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

 Στο δεύτερο μισό οι ποδοσφαιριστές του κ.Βούλγαρη μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν ώστε να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Η είσοδος του Μυστακίδη έδωσε μέτρα στο γήπεδο στους φιλοξενούμενους που φαινόταν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Η καθοριστική φάση ήρθε στο 54ό λεπτό όταν μετά από ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Αετού ο Κακούρος από πλεονεκτική θέση καθυστέρησε στο κοντρόλ και ο αντίπαλος αμυντικός πρόλαβε να του βάλει την κόντρα και να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Η αποβολή του Δημούδη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, είκοσι λεπτά πριν το τέλος, χαρακτηρίζεται αυστηρή για τη σημασία του παιχνιδιού και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από τον τρόπο που απέδωσε τον πειθαρχικό έλεγχο ο διαιτητής σε όλες τις προηγούμενες φάσεις του παιχνιδιού. Κάπου εκεί τελείωσαν ουσιαστικά και οι ελπίδες της Νίκης για ανατροπή καθώς ακόμη και το ενδεχόμενο παράτασης με παίχτη λιγότερο έμοιαζε πολύ κακό σενάριο.

 Η ανεπάρκεια του διαιτητή φάνηκε και λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα όταν θέλοντας ίσως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την προηγούμενη απόφασή του, απέβαλε λανθασμένα με δύο κίτρινες στην ίδια φάση νεαρό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κάπως έτσι η ίδια ομάδα που πριν λίγες…ώρες είχε ηττηθεί από την ελλειπή εκείνη την ημέρα Νίκη στον Πολύγυρο πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά την πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού.

 Πλέον όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων στρέφουν την προσοχή τους  στο πρωτάθλημα θέλοντας να τερματίσουν όσο ψηλότερα μπορούν στη βαθμολογία και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για συμμετοχή στα μπαράζ του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο Στρατώνι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.