Επιστροφή στις νίκες χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου για την ομάδα του Γ.Βούλγαρη, μετά από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα,  επί του Αετού Βαρβάρας με σκορ 2-0. Οι πράσινοι ήθελαν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα, πολύ πιθανά ως σενάριο, μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή ενώ οι αντίπαλοι να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα του Α.Ο. Σημάντρων το Σάββατο και να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιφυλακτικά το παιχνίδι με τον Αετό να έχει στο πρώτο μισό την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς τη μεγάλη φάση. Στον αντίποδα η Νίκη ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες του Χλίαπα και του Αστεριάδη οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων υγείας. Εκτός αυτού η αναγκαστική παρουσία του Βούλγαρη στα μετόπισθεν, αν και έδωσε σιγουριά στην αμυντική διάταξη της ομάδας, σε συνδυασμό με την απουσία του Χαρέλη αποδυνάμωσε τη γραμμή κρούσης με τη Νίκη να μην καταφέρνει να φανεί απειλητική κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να ανεβάσουν πιο ψηλά την πίεση προκειμένου να απειλήσουν περισσότερο την εστία του Σεβαστά. Οι πράσινοι αντιδρώντας σωστά στους χώρους που βρήκαν στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων κατάφεραν να πατήσουν περιοχή πολλές φορές και να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες  καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Αετού.

Το χέρι-πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στον Ζούνη να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ ενώ ο Μυστακίδης λίγο αργότερα με ένα πανέμορφο τέρμα, σφράγισε τη νίκη για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη και χειροκροτήθηκε τόσο για την δημιουργία όσο και για την εκτέλεση. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον επιθετικό της Νίκης μετά την επιστροφή του από μακροχρόνια απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού ο οποίος έδειξε ότι σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του και δικαιώνει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει στα τελευταία παιχνίδια.

Στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν παρά μόνο μία φορά να απειλήσουν την εστία της Νίκης με ένα σουτ από πλεονεκτική θέση να φεύγει λίγο άουτ. Στον αντίποδα οι πράσινοι θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις στο σκορ αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές πάσες ή σε αντεπιθέσεις που χάλασαν με τη μπάλα να κολλάει στο λασπωμένο τερέν.

Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης στη Βαρβάρα για τα ημιτελικά του θεσμού. Ένας αγώνας που σίγουρα θα είναι διαφορετικός από τον χθεσινό και στον οποίο οι γηπεδούχοι εκτός από την πρόκριση στον τελικό θα ψάξουν και για τη ρεβάνς αυτής της ήττας.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα εδώ

Στατιστικά του αγώνα αποτελέσματα και βαθμολογία:

 stats1stats2stats3

line-up-me varvara

 

 

 

 

 

 

apotelesmata-tablebathmologia 2014-15 se 19 agwnes

Τα σχόλια είναι κλειστά.