Δύο ημέρες μακριά από τον 8ο τελικό κυπέλλου Χαλκιδικής στην ιστορία της βρίσκεται η Νίκη και όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι αυτό. Μετά και το νικηφόρο πέρασμα από τη Νικήτη οι πρωτευουσιάνοι έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στον επόμενο πολύ μεγάλο αγώνα.

 Ο τελικός αυτός από μόνος του είναι μια μεγάλη δικαίωση της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια στο σύλλογο και μια επιβράβευση για την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και προπονητή, όμως κανείς δεν αρκείται σε αυτό και όλοι στην οικογένεια της Νίκης θέλουν να συνδέσουν την παρουσία τους στην ομάδα με την προσθήκη ενός ακόμη τίτλου στο πράσινο παλμαρέ.

 Μετά από 7 πρωταθλήματα Χαλκιδικής, 6 κύπελλα και 2 Super Cup (ένας θεσμός που έχει δυστυχώς εγκαταλειφθεί από την Ε.Π.Σ.Χ.) αυτό που θέλουν όσο τίποτα άλλο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι να κατακτήσουν τον 16ο τίτλο της ομάδας  και να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην 65χρονη ιστορία του συλλόγου.

 Αντίπαλός τους ο, κάτοχος του περσινού κυπέλλου, Α.Ο. Σημάντρων, ο οποίος συμμετέχει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό και ψάχνει και αυτός με τη σειρά του το 2ο τρόπαιο στην ιστορία του. Πρόκειται για μια πολύ έμπειρη ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες και που αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τη Νίκη στην 6η θέση με 32 βαθμούς έχοντας τον ίδιο απολογισμό με τους πράσινους (9Ν-5Ι-5Η).

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται απόψε με μια τελευταία προπόνηση (18:00) στο Στάδιο καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για τους πρωτευουσιάνους να προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προπονηθούν σήμερα στην Όλυνθο. Την ίδια ώρα στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου εν όψει τελικού.

 Τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη αναμένεται να ξεπεραστούν και έστω και την τελευταία στιγμή να είναι όλοι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις υποχρεώσεις του μεγάλου ραντεβού της Τετάρτης. Εξάλλου είναι από τα παιχνίδια που κανείς δεν θέλει να χάσει.

 Στο πλευρό των πρασίνων αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος, παρά το ακατάλληλο της ημέρας και της ώρας διεξαγωγής του παιχνιδιού, ενώ από τη διοίκηση του συλλόγου γίνονται προσπάθειες να ναυλωθεί και λεωφορείο (θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση) για όσους φιλάθλους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν.

 Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού όλων μας είναι για την Τετάρτη στις 14:30 στο Γήπεδο της Ολύνθου με μοναδικό στόχο να ξαναγράψουμε όλοι μαζί ιστορία!!

Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασε το nikiWebTv για τον τελικό και θυμηθείτε την πορεία των δύο μονομάχων μέχρι τον τελικό στο παρακάτω γράφημα του nikipoligirou.gr

cup diagramm full

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.