Το κρισιμότερο, μέχρι το επόμενο, ποδοσφαιρικό ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη αυτή τη σεζόν απέχει μόλις 2 εικοσιτετράωρα και όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων ζουν και αναπνέουν για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

 Μετά την νίκη επί του Θερμαϊκού το Σάββατο για την 2ή αγωνιστική του 2ού γύρου, οι πρωτευουσιάνοι ολοκληρώνουν με μία τελευταία προπόνηση απόψε (18:00) την προετοιμασία τους για τον επικείμενο νοκ-άουτ αγώνα με τη Τρίγλια. Φυσικά πέρα από την σωματική προετοιμασία πολύ σημαντικό ρόλο σε παιχνίδια σαν αυτό της Τετάρτης παίζει και η ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

 Στη Νίκη, η επιλογή των τελευταίων χρόνων για την στελέχωση της ομάδας με έναν σταθερό κορμό αθλητών προερχόμενων από τα σπλάχνα του συλλόγου, αποτελεί ένα πλεονέκτημα όταν μιλάμε για παιχνίδια που ο ποδοσφαιριστής καλείτε να παίξει όχι μόνο για τον εαυτό του την ομάδα και τον προπονητή, αλλά για την ίδια του την πόλη και τους φιλάθλους με τους οποίους συναναστρέφεται στη διάρκεια της καθημερινότητάς του.

Εκτός αυτού τόσο για τους παλαιότερους, όσο και για τους πιο νέους στην ομάδα το μεσοβδόμαδο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να γράψουν με έντονα γράμματα το όνομά τους στην ποδοσφαιρική ιστορία της Νίκης. Μετά την πτώση από τις εθνικές κατηγορίες οι πράσινοι μέχρι σήμερα στηρίζονται στις πλάτες κυρίως δικών τους παιδιών και για όλους αυτούς η κατάκτηση ενός τίτλου θα είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τον επαγγελματισμό (δίχως ίχνος υπερβολής) που επιδεικνύουν χρόνια τώρα στις υποχρεώσεις της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και μια μεγάλη δικαίωση των κόπων τους.

 Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές  στο ροστερ των πρασίνων έχουν πανηγυρίσει σε νεαρότερη ηλικία τίτλους (πρωταθλήματα, κύπελλα και Super Cup) με τη φανέλα με τη θεά Νίκη στο στήθος και η παρουσία τους ενισχύει την επιθυμία όλων για παρουσία σε ένα τελικό μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

 Απέναντί τους θα βρουν μια πολύ δυνατή ομάδα, της οποίας η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα θεωρείται πλασματική. Το σύνολο του κ. Μπιμπισίδη εκτός του ότι έχει ενισχυθεί πολύ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Παρότι ξεκίνησαν πάρα πολύ άσχημα τη σεζόν βρήκαν τη δύναμη, μέσα από μεγάλες νίκες, να ανακάμψουν.

Εκτός αυτού ο Π.Ο. Τρίγλιας είναι η ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες (11) σε τελικούς κυπέλλου αλλά και τις περισσότερες κατακτήσεις 7. Για τους πράσινους οι αριθμοί τους αναδεικνύουν στην πιο πετυχημένη ομάδα σε σχέση με τις συμμετοχές σε τελικούς (7) και τις κατακτήσεις (6) στις οποίες έρχονται δεύτεροι πίσω από τους αντιπάλους τους, ενώ η μοναδική ήττα σε τελικό είναι από την Τρίγλια τη σεζόν 2003-04! Όλα αυτά προμηνύουν αν μη τι  άλλο έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό.

Η πορεία των μονομάχων μέχρι τα ημιτελικά:

cup trial

Φυσικά οι ομάδες δεν έχουν μυστικά η μία από την άλλη καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία να κονταροχτυπηθούν πριν από δύο περίπου εβδομάδες σε μια μάχη που έληξε χωρίς νικητή και πάλι στο Στάδιο,  με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και τους πράσινους να δείχνουν επηρεασμένοι από την διακοπή των Χριστουγέννων.

 Στο Στάδιο αναμένεται να βρεθεί, παρά το ακατάλληλο της ώρας, πολύς κόσμος καθώς τα μηνύματα που παίρνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ ενθαρρυντικά και πάρα πολλοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γα τα εισιτήρια του αγώνα που έχουν βγει ήδη σε προπώληση. Με την απαραίτητη στήριξη του κόσμου και με πίστη στις ικανότητες τους οι πράσινοι αισιοδοξούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, χωρίς άγχος, και να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το βίντεο-προαναγγελία του ημιτελικού που ετοίμασε το nikiwebtv

To ραντεβού όλων μας είναι στις κερκίδες του Σταδίου, την Τετάρτη 27/1 στις 14:30.
iΠάμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Τα σχόλια είναι κλειστά.