Με στόχο την 4ή της νίκη στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί η ομάδα του Γ.Βούλγαρη στο παιχνίδι του Σαββάτου (15:00 Στάδιο Πολυγύρου) με αντίπαλο τον πολύ δυνατό φέτος Ερμή Νέας Ποτίδαιας. Η νεοφώτιστη ομάδα εκτός του ότι έχει ένα ροστερ που αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές (με πολλές μεταγραφές από τον Θερμαϊκό Πορταριάς που πρωταγωνίστησε πέρυσι), έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα έχοντας ήδη 13 πόντους και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Κουτσουρέ.

 Από την άλλη οι πράσινοι έχοντας ένα σερί 4 αγώνων με τρεις νίκες εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μία ισοπαλία στο Στρατώνι θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα.

 Μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής ο κ. Βούλγαρης θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του για ακόμη μία φορά να κάνουν ένα σωστό τακτικά παιχνίδι, να κερδίσουν τις μονομαχίες και με καθαρό μυαλό να τελειώσουν όσες ευκαιρίες τους δοθούν απέναντι στα αντίπαλα καρέ.

 Το παιχνίδι είναι πιθανότατα το δυσκολότερο απ όσα έχει δώσει μέχρι στιγμής η Νίκη στο Στάδιο και όλοι γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα. Για λογαριασμό του Ερμή περισσότερα από τα μισά τέρματα έχει πετύχει το δίδυμο Μανόλωφ-Τσακνάκης (από 4) ενώ σε επαφή με τα δίχτυα είναι και οι Χριστάρας, Τράκας (με 3 και 2 γκολ αντίστοιχα).

 Για τους πρωτευουσιάνους ατού αποτελούν η καλή άμυνα (έχει δεχθεί σχεδόν τα μισά γκολ σε σχέση με τον αντίπαλό της) και η πολυφωνία στην επίθεση καθώς έχει 7 διαφορετικούς σκόρερ για τα 7 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα (συνολικά προηγούνται οι Χαρέλης και Βούλγαρης με 3 γκολ).

 Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν στον Πολύγυρο από τις 11 Σεπτ. 2011 και την πρώτη αγωνιστική εκείνης της σεζόν (1-1), ενώ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (8 Ιαν. 2012) ο Ερμής είχε επιβληθεί με σκορ 2-1.

 Στα αγωνιστικά  για τους γηπεδούχους, που ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους εν όψει Ερμή, δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ τα αδέρφια Ισπιριάνη που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα αφήνουν το ατομικό και μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το Σάββατο λοιπόν όσοι βρεθούν στις κερκίδες του Σταδίου αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, από τα καλύτερα της 8ής αγωνιστικής για την Α” κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που προσπαθούν να παίξουν οργανωμένο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε στο τέλος να είναι οι πράσινοι αυτοί που θα πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.