Στο Στρατώνι ταξιδεύει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η αποστολή των πρασίνων για να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή και φέτος τοπική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ολοκληρώνουν απόψε με μία τελευταία προπόνηση την προετοιμασία τους ενόψει της 7ής αγωνιστικής.

 Μετά την νίκη-πρόκριση επί της Αφύτου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου τα βλέμματα όλων στο πράσινο στρατόπεδο έχουν στραφεί στο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

 Το Στρατώνι έχει, όπως όλα τα τελευταία χρόνια και φέτος ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα από τη βόρεια Χαλκιδική που ψάχνει τον πρώτο της τίτλο σε επίπεδο Α” κατηγορίας τρέχει ένα αήττητο σερί από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος με 3 νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας και 2 νίκες εντός αλλά μία μόλις στο γήπεδό του καθώς με την Ιερισσό έγινε στο ουδέτερο των Μουδανιών. Εκτός αυτού ακόμη και ο μεσοβδόμαδος αποκλεισμός στο κύπελλο ήρθε με αριθμητικό μειονέκτημα στη διαδικασία των πέναλτι.

  Στα παιχνίδια των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο μεθαυριανών μονομάχων όπως φαίνεται και στον αναλυτικό πίνακα πιο κάτω οι «Μεταλλωρύχοι» παραμένουν αήττητοι με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

 Για τους πράσινους ο αγώνας της Κυριακής είναι μια πρόκληση και μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους. Ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη είναι να βγάλουν ενέργεια και με συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο σε επίπεδο ατομικής όσο και ομαδικής τακτικής.

 Κλειδί για το παιχνίδι, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, αναμένεται να είναι το καθαρό μυαλό και οι ατομικές μονομαχίες. Άλλωστε όλες οι γραμμές της Νίκης θα έχουν πολύ δουλειά προκειμένου αφενός να περιορίσουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του νομού με 16 τέρματα και αφετέρου να προβληματίσουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 τέρματα παθητικό.

προιστορια Graphic ΜΕ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Τα σχόλια είναι κλειστά.