Μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη των πρασίνων το προηγούμενο Σάββατο στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Δόξα Ορμύλιας, όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι.

 Στα πλαίσια της 10ής αγωνιστικής για την Α΄κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής η Νίκη υποδέχεται την Κυριακή 22/11 στο Στάδιο (15:00) τον Τορωναίο Συκιάς και για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη οι τρεις βαθμοί είναι το βασικό ζητούμενο για άλλη μία φορά.

Το γεγονός πως ο αντίπαλος, που προέρχεται από νίκη επί του Φοίνικα, βρίσκεται στις κάτω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τους μισούς βαθμούς έναντι των πρασίνων και μόλις μία ισοπαλία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του δεν λέει πολλά. Στο ποδόσφαιρο τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν λήξει με αποτελέσματα-εκπλήξεις αρκετές φορές.

 Αυτό είναι που θέλουν να αποφύγουν οι πρωτευουσιάνοι καθώς οι μέχρι τώρα απώλειες βαθμών στο Στάδιο, με μία ήττα και μία ισοπαλία, δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες. Οι πράσινοι που δεν έχουν την πολυτέλεια να σκέφτονται από τώρα το μεθεπόμενο παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Π.Ο.Μ., ψάχνουν την 5ή τους νίκη που θα τους διατηρήσει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. Αν καταφέρουν να τη συνδυάσουν και με καλή εμφάνιση θα πάνε στα Μουδανιά με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ντέρμπι της Χαλκιδικής.

 Εξάλλου το κλίμα γύρω από την ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής είναι εξαιρετικό. Οι προσθήκες των Κακούρου και Ναϊντόφσκι  βοηθούν ήδη πολύ σε όσα θέλει να δει ο κόουτς από την ομάδα του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και όλοι πιστεύουν η συνέχεια, μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, να είναι ακόμη καλύτερη.

 Στο μεσοαμυντικό κομμάτι οι πράσινοι τα πάνε πολύ καλά και για δεύτερο σερί παιχνίδι, με τον Αγγελή να αντικαθιστά επάξια τον Αστεριάδη, κράτησαν το μηδέν έχοντας συνολικά την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.