Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη την Κυριακή απέναντι στον Α.Ο. Σάρτης τον οποίο κέρδισαν εύκολα με σκόρ 5-0, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου. Ήταν μία από τις πιο παραγωγικές αγωνιστικές για τους πράσινους που δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Η κυκλοφορία της μπάλας, παρά τον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ήταν πολύ καλή με τη Νίκη να φτάνει πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή με μεγάλη ευκολία και τα δύο ακραία της μπακ να  βρίσκονται σχεδόν μόνιμα σε θέση εξτρέμ.

 Το σκορ άνοιξε με το γκολ του Χαρέλη, το δεύτερο στην 3ή του συμμετοχή μετά την μεταγραφή του τον Ιανουάριο, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι και δεν άφησε την ασίστ του Ζούνη να πάει χαμένη. Ο τελευταίος θα μπορούσε εύκολα να έχει διευρύνει το δείκτη του σκορ για το πρώτο ημίχρονο όμως σπατάλησε τις 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν και σε μια μέρα που η Νίκη είχε 5 διαφορετικούς σκόρερ ο πρώτος της δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 Στο δεύτερο μισό οι πράσινοι ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί και σαφώς περισσότερο εύστοχοι. Το 2-0 ήρθε με το πολύ δυνατό σουτ του Κυριαφίνη αρκετά έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Τσιότρας πήρε την σκυτάλη για το 3-0 με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την 2ή ασίστ του Ζούνη ενώ λίγο μετά ο Δημούδης έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά πάτησε περιοχή και σημάδεψε με ακρίβεια τον Σουσούρα στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα της Σάρτης. Το δεύτερο ημίχρονο έκλεισε όπως άνοιξε με ακόμα ένα γκολ ζωγραφιά, με το υπέροχο πλασέ του Σκελτζίμ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή να στέλνει τη μπάλα στο ίδιο ακριβώς σημείο με το σουτ του Κυριαφίνη.

 Έτσι οι πράσινοι έφτασαν τις 12 νίκες σε σύνολο 21 αγώνων στο πρωτάθλημα και ισοφάρισαν την περσινή τους επίδοση εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πλέον όλοι στο στρατόπεδο των «πρωτευουσιάνων» στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στη Νικήτη.

Με στόχο να βρεθούν στο τέλος του πρωταθλήματος το πολύ 6 βαθμούς πίσω από την ομάδα της 2ής θέσης, προκειμένου να μπουν στα μπαράζ, οι ποδοσφαιριστές του κ. Βούλγαρη  ξέρουν πως παιχνίδια με αντιπάλους από το κάτω μισό της βαθμολογίας πρέπει να κερδίζονται. Αυτή τη στιγμή η Νίκη είναι 5 βαθμούς μακρυά από τα μπαράζ ενώ σε 4 αγωνιστικές υποδέχεται τα Μουδανιά που αυτή τη στιγμή είναι στη 2ή θέση.

Στατιστικά του αγώνα-σύνθεση, αποτελέσματα-επόμενη αγωνιστική και βαθμολογία:

stats me sarti 1stats me sarti 2stats me sarti 3line-up me sartiapotelesmata 21hfitxures-table 22hbathmologia se 21 agwnes 2014-15

Τα σχόλια είναι κλειστά.