Δυο απανωτά εντός έδρας ντέρμπι με Σήμαντρα και Μουδανιά περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη τις επόμενες 3 αγωνιστικές με τους πράσινους να έχουν ενδιάμεσα ένα από τα δύο τους ρεπό για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από το Σάββατο οι πρωτευουσιάνοι θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στον πολύ δυνατό Α.Ο. Σημάντρων ώστε να εκμεταλλευτούν το όποιο αποτέλεσμα στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Λακκώματος και Πορταριάς και να ανέβουν τουλάχιστον μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η προετοιμασία των πρασίνων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι ολοκληρώνεται απόψε με μια τελευταία προπόνηση. Τα όποια σχέδια του κ.Βούλγαρη, που θα βρεθεί πρώτη φορά εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω του τραυματισμού του στο προηγούμενο ματς, ίσως φανούν από απόψε. Σε κάθε περίπτωση όλοι στο αγωνιστικό τμήμα ξέρουν πως θα πρέπει να παίζουν και για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας,  που δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει παρά μόνο από τον πάγκο. Εκτός αυτού η θέληση η αγωνιστική πειθαρχία και το καθαρό μυαλό όλων όσων κληθούν να αγωνιστούν μεθαύριο θα διαδραματίσουν, όπως γίνεται συνήθως σε αγώνες ντέρμπι, καθοριστικό ρόλο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι άνθρωποι της Νίκης έχουν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο οποίο οι πράσινοι έκαναν ένα πολύ καλό 60 λεπτό προηγήθηκαν με 0-2 όμως τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά είναι απαραίτητη ειδικά με ομάδες σαν τον Α.Ο.Σ. οι οποίες διαθέτουν ποδοσφαιριστές που μπορούν μόνοι τους με μια-δυο ενέργειες να κρίνουν ένα παιχνίδι.

Τους δύο αντιπάλους αυτή τη στιγμή χωρίζουν 8 βαθμοί και 3 θέσεις στον πίνακα της βαθμολογίας ενώ έχουν σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις στην άμυνα. Εκεί που υπερτερεί η ομάδα των Σημάντρων είναι η επίθεση με 19 περισσότερα τέρματα από τον Πολύγυρο στο ενεργητικό της (κάτι λιγότερο από ένα  γκολ κατά μέσο ανά αγωνιστική). Από την άλλη η Νίκη με μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία σε 11 παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο είναι δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα στα 4 τελευταία παιχνίδια γεγονός που τους έχει στερήσει και την πρωτιά στην κατηγορία.

Όλα δείχνουν πως το Σάββατο θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και όλοι στο πράσινο στρατόπεδο ελπίζουν, με τη βοήθεια και του κόσμου, να βρεθούν σε καλή μέρα και να επικρατήσουν στο γειτονικό ντέρμπι μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση της 5ής θέσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.