Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και η τελευταία, τυπικής διαδικασίας, πράξη της περσινής σεζόν με τη γενική τακτική συνέλευση του Συλλόγου. Με θέματα που αφορούσαν κυρίως τη λειτουργία και τα οικονομικά πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς η Διοίκηση της Νίκης παρουσίασε στο σώμα όλα όσα έγιναν σε μια χρονιά πετυχημένη διοικητικά,  οικονομικά (η Νίκη κλείνει για πρώτη φορά μετά από καιρό μια αγωνιστική περίοδο με θετικό πρόσημο στο ταμείο), αλλά και αγωνιστικά όσον αφορά τουλάχιστον τα τμήματα υποδομής των πρασίνων.

Έκτός από όσα έγιναν τη σεζόν που μας πέρασε ο πρόεδρος της Νίκης κ. Δημήτρης Ζούνης αναφέρθηκε, παρουσία και του νέου προπονητή μας Γ. Βούλγαρη, στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την ενίσχυση της ομάδας καθώς και στη φιλοσοφία και τον τρόπο που θα κινηθεί ο Σύλλογος τόσο σε επίπεδο ανδρών, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο τοπικό στοιχείο, όσο και ακαδημιών όπου τα πράγματα είναι σαφώς σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με 10 μήνες πριν.

Η αισιοδοξία όλων στο στρατόπεδο της οικογένειας της Νίκης είναι διάχυτη. Το εξαιρετικό κλίμα και η εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση παίχτες προπονητές αλλά και κόσμο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην προσπάθεια του Σωματείου να ξαναγίνει πόλος έλξης εγχώριου και όχι μόνο ενδιαφέροντος. Η Νίκη βαδίζοντας πάνω σε στέρεες βάσεις αλλά και στηριζόμενη σε ίδιες δυνάμεις φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να κατακτήσει στόχους αγωνιστικούς και μη, να πρωτοπορήσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τα αθλητικά-πολιτισμικά-κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.