Οριστικά για τις 28/7, ημέρα Δευτέρα, είναι προγραμματισμένη για τη σεζόν που μας έρχεται η έναρξη της προετοιμασίας των πρασίνων. Με σχεδόν δεδομένη, όπως συνηθίζει η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής τα τελευταία χρόνια, την έναρξη του πρωταθλήματος γύρω στις 15 του Σεπτέμβρη και του κυπέλλου μία εβδομάδα νωρίτερα, ο προπονητής της ομάδας Γ. Βούλγαρης θα έχει στη διάθεσή του περίπου έξι εβδομάδες ώστε να δουλέψει, σχεδόν σε καθημερινή βάση, με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Ένα ζητούμενο στους επιτελείς της ομάδας είναι και η οργάνωση αρκετών φιλικών παιχνιδιών για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων της Νίκης.  Συζητήσεις έχουν γίνει ήδη μεταξύ των ανθρώπων του Συλλόγου με την περίπτωση ενός αγώνα με μια ομάδα μεγάλης δυναμικότητας να υπάρχει στη σκέψη του προπονητή. Αν βρεθούν λοιπόν τις κατάλληλες ημερομηνίες οι κατάλληλοι αντίπαλοι η Νίκη θα δώσει αρκετά τέστ ώστε ο προπονητής να καταλήξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε σχήματα και διατάξεις.

Εξάλλου φέτος είναι μία από τις  λίγες φορές των τελευταίων ετών που ο προπονητής των πρασίνων γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας και έχει εικόνα για τις ικανότητες του καθένα ξεχωριστά πολύ πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ίσως αυτό αποτελεί και ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομοιογενές και ανταγωνιστικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.