Πάντα ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος, ανεξαρτήτως κατηγοριών, μήνας για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά για τους ερασιτέχνες η περίοδος των διακοπών είναι ακόμη πιο δύσκολα διαχειρίσιμη καθώς για πολλές ομάδες η απουσία επίσημων εμφανίσεων αποσυντονίζει τη λειτουργία τους και πάει πίσω τους αθλητές.

 Αν σε όλα αυτά προστεθεί και η δυσκολία των αγώνων που ακολουθούν για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη, τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Γενάρης είναι ίσως ο πιο κρίσιμος μήνας για την πορεία της ομάδας μας. Η Νίκη αν και στο τέλος της σεζόν βρέθηκε, μέσα από πολύ καλές εμφανίσεις, πολύ κοντά στην τρίτη θέση τελικά έμεινε πίσω από αυτή 4 ολόκληρους πόντους. Τώρα καλείτε να ξαναβρεί ρυθμό και να μπει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την ίδια νοοτροπία για να αντιμετωπίσει Αρναία, Πορταριά και Λάκκωμα διαδοχικά.

 Εξάλλου μέσα στον μήνα αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να οριστεί και ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Π.Ο. Τρίγλιας, λίγες ημέρες μετά την ισόπαλη αναμέτρηση των δύο για την 15ή αγωνιστική της Α” Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Μπορεί στο μυαλό όλων αυτός ο αγώνας να φαντάζει ο σημαντικότερος όλων για τους πράσινους, καθώς πέρα από το ότι είναι νοκ-άουτ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό έναν ολόκληρο τίτλο, όμως προπονητής και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την ανάγκη καλών εμφανίσεων στα ματς πρωταθλήματος προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό και ψυχολογία εκτός από τους αναγκαίους βαθμούς.

 Φυσικά για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης οι προπονήσεις και τα παιχνίδια μέχρι τον ημιτελικό είναι ένα καθημερινό τεστ προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στο μεγάλο αυτό παιχνίδι και κανείς δεν θα έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί αδιάφορος. Άλλωστε η δίψα από μεριάς των πρασίνων να ξαναβρεθούν μετά από 7 χρόνια σε έναν τελικό είναι πολύ μεγάλη και όλοι μέσα στην ομάδα θέλουν πολύ να συνδέσουν το όνομά τους με μία τέτοια επιτυχία.

 Αρχής γενομένης το Σάββατο (15:00) η Νίκη καλείται να αντιμετωπίσει τον πολύ βελτιωμένο, σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, Απόλλωνα στην Αρναία. Στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν σε πρωτάθλημα (13/9) και κύπελλο (23/9) ο Πολύγυρος μετράει ισάριθμες νίκες με 5-0 συνολικά τέρματα, όμως ο αγώνας αυτός σίγουρα δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολος για τους πράσινους, που εκτός των άλλων ταλαιπωρούνται και από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

 Η προετοιμασία της Νίκης για το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται σήμερα με μία τελευταία προπόνηση στο Στάδιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.