Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για τον ορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της πόλης μας, σε μια ιστορική χρονιά που ο Σύλλογος συμπλήρωσε 70 χρόνια ζωής!

Μετά από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εκλέχθηκε το νέο σχήμα, που ανέλαβε τις τύχες των πρασίνων, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Η Νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της και για τα επόμενα δύο χρόνια (όση είναι η θητεία του συμβουλίου βάσει καταστατικού) θα έχει πρόεδρο γυναίκα, πλαισιωμένη κυρίως από έμπειρα μέλη με αρκετά χρόνια παρουσίας των περισσοτέρων στα κοινά της ομάδας.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου :

Πρόεδρος:  Χλιάπα Σοφία
Αντιπρόεδρος:  Καραφουλίδης Αναστάσιος
Γραμματέας:  Στιβαχτάρης Ιωακείμ
Ταμίας:  Σαραφιανός Γεώργιος
Υπεύθυνος ΥποδομώνΠαπαδάκης Νικόλαος
Υπεύθυνος ΑκαδημιώνΓεωργακούδης Μιχάλης
Τεχνικός ΔιευθυντήςΓιουβανάκης Μιχάλης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Μ.Μ.Ε.  Νταής Ιωάννης
Τακτικά ΜέληΣαϊτιώτης Δημήτρης
Αναπλ.Μέλη Δρόσος Φώτης / Ταρκάσης Λευτέρης
Επίτιμο Μέλος Λαφαζάνης Βασίλειος

Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Χλιάπας.

Ενώ επιπλέον τρία άτομα, εκτός ΔΣ, θα συνδράμουν σε καθημερινά ζητήματα της ανδρικής και των ακαδημιών μας.

Αύριο θα υπάρξει ανακοίνωση και για το θέμα του προπονητή, ενώ ήδη τρέχει ο σχεδιασμός του ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Πρόθεση όλων είναι να δοθεί χώρος σε αρκετά παιδιά, από τα εξαιρετικά τμήματα υποδομών μας, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα δίπλα σε έναν κορμό έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών να δείξουν την αξία τους και να εξελιχθούν.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή λοιπόν θα επιδιώξει να χτίσει ένα ποιοτικό ρόστερ το οποίο, μέσα από την προσπάθεια ανανέωσης, θα παλέψει για να διατηρήσει το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια και να διεκδικήσει τους στόχους που για μια ομάδα με το διαμέτρημα της Νίκης στο νομό δεν μπορεί παρά να είναι υψηλοί.

Ελπίδα όλων είναι φέτος να μην υπάρξουν εκπλήξεις και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο, η οποία δυστυχώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τον σχεδιασμό όσο και την εύρεση πόρων για τα ερασιτεχνικά σωματεία όλων των κατηγοριών.

Με σεβασμό στην πλούσια ιστορία μας, χτίζουμε στο παρόν, με το βλέμμα στο μέλλον!

Τα σχόλια είναι κλειστά.