Η πρώτη κίνηση του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν θα μπορούσε παρά να αφορούσε την κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος, την θέση δηλαδή του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Το Δ.Σ. της Νίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στον πάγκο της ομάδας μας για ακόμη μία σεζόν θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιώργος Βούλγαρης με βοηθό του τον Γιώργο Αγγελή, τον προπονητή της Κ16 των ακαδημιών μας.

Η εμπιστοσύνη στη περσινή, και όχι μόνο, δουλειά του τεχνικού μας τιμ ήταν δεδομένη και εφόσον οι στόχοι των δύο πλευρών είναι κοινοί τίποτε δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο προπονητές.



Τους ευχόμαστε καλή δύναμη για τη νέα σεζόν και είμαστε βέβαιοι πως θα μας ανταποδώσουν, με την εικόνα της ομάδας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, για ακόμη μία χρονιά την εμπιστοσύνη που δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια στη στελέχωση της ομάδας με καταρτισμένους προπονητές από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Οι επόμενες κινήσεις σε σειρά προτεραιότητας, όσων αφορά την ανδρική ομάδα, είναι οι ανανεώσεις με τους γηγενείς ποδοσφαιριστές μας, στη συνέχεια η στελέχωση της με έναν συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες και τέλος σειρά θα έχουν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ και οι νέες μεταγραφές.

Φυσικά άμεσα πρόκειται να γίνουν και οι συζητήσεις με τους προπονητές των Ακαδημιών προκειμένου η έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν να βρει τους πράσινους έτοιμους σε όλα τα τμήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.