Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του κοινού της ομάδας η ψηφοφορία για τους καλύτερους έντεκα ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για τις δέκα τελευταίες σεζόν.

Η διαδικασία έλαβε μέρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νίκης και η απήχηση ήταν πολύ μεγαλύτερη από την προσδοκώμενη. Οι φίλοι της ομάδας συμμετείχαν μαζικά και τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα η απήχηση των δημοσιεύσεων που αφορούσε μόνο το θέμα της ανάδειξης της ομάδας της δεκαετίας ξεπέρασε τις 46.000 ενώ οι αλληλεπιδράσεις ήταν πάνω από 15.000.

Τα νούμερα αυτά δείχνουν τη δυναμική της Νίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/OfficialFCN/) κατέχει τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από οποιαδήποτε άλλου αθλητικού συλλόγου στη Χαλκιδική στο συγκεκριμένο μέσο.
Στον τομέα αυτό οι πράσινοι όχι απλά καινοτομούν και πετυχαίνουν αλλά δείχνουν και το δρόμο στους υπόλοιπους.

Η ψήφος λοιπόν του κοινού μας αποτυπώθηκε. Μετά από δική σας ψήφο αναδείξατε:

Καλύτερος Προπονητής: Γ.Βούλγαρης
Καλύτερος Τερματοφύλακας: Σ.Σεβαστάς
Καλύτερος Δεξιός Πλάγιος Αμυντικός: Κ.Ζούνης
Καλύτερος Δεξιός Κεντρικός Αμυντικός: Γ.Αστεριάδης
Καλύτερος Αριστερός Κεντρικός Αμυντικός: Α.Χλιάπας
Καλύτερος Αριστερός Πλάγιος Αμυντικός: Μ.Γιουβανάκης
Καλύτερος Αμυντικός Μέσος: Κ.Συρόπουλος
Καλύτερος Δεξιός Μέσος: Γ.Βούλγαρης
Καλύτερος Αριστερός Μέσος: Ν.Ναϊντόφσκι
Καλύτερος Δεξιός Πλάγιος Επιθετικός: Ν.Χατζηστεργίου
Καλύτερος Αριστερός Πλάγιος Επιθετικός: Σ.Σάρρης
Καλύτερος Κεντρικός Επιθετικός: Α.Ιατρού


Μετά από την πετυχημένη λοιπόν αυτή πρωτοβουλία ακολουθεί άλλη μία.
Η ανάδειξη του καλύτερου γκολ για τα τελευταία δέκα χρόνια.

Δυστυχώς δεν έχουμε υλικό από όλα τα τέρματα που σημείωσε η ομάδα αυτά τα δέκα χρόνια (θα ήταν πραγματικά αδύνατο) όμως καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα 32 καλύτερα κατά τη γνώμη μας, από τα διαθέσιμα, και πλέον ο λόγος ανήκει ξανά σε όλους εσάς.
Θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από νοκ άουτ ψηφοφορίες να θυμηθείτε ωραίες στιγμές και μέσα από μια μικρή τακτική ανάλυση και το βίντεο να αποφασίζετε για την καλύτερη μέχρι να φτάσουμε στον τελικό νικητή.

Πάρτε μια μικρή γεύση πατώντας εδώ για να δείτε το promo video που περιλαμβάνει ορισμένα από τα 32 που έχουν επιλεγεί και θα είναι σύντομα διαθέσιμα για τη δική σας ψήφο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.