Μόλις μία εβδομάδα έμεινε μέχρι την έναρξη της σεζόν 2014-15 για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη. Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία των πρασίνων οι οποίοι  για 6  περίπου εβδομάδες αναμένεται να δουλέψουν σκληρά ώστε να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα στο νέο πρωτάθλημα.

Οι σχεδόν 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας είναι αναγκαίο κακό για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού μας, αν και για πολλούς από τους αθλητές της Νίκης η λέξη διακοπές δεν αποτελεί καθημερινότητα στις συνήθειές τους. Η προσωπική τους εκγύμναση όλο αυτό το διάστημα αναμένεται να βοηθήσει τον προπονητή να δουλέψει περισσότερο σε θέματα αγωνιστικής τακτικής και η προσπάθεια να βρει η ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα ρυθμό θα γίνει περισσότερο με μπάλα παρά με τρέξιμο.

Εξάλλου αρκετές από τις λεπτομέρειες τις προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τις μάθουν από πρώτο χέρι στην πρώτη συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος την προηγούμενη Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου. Εκεί δόθηκε και η ευκαιρία  σε παλιούς και νέους να γνωριστούν μεταξύ τους και με τον προπονητή, αν και για αρκετά από τα φετινά αποκτήματα της ομάδας το περιβάλλον είναι γνώριμο και οικείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.