Πρώτη μέρα η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη που πάτησαν χορτάρι μετά από αρκετούς μήνες κάνοντας έτσι την αρχή σε μια χρονιά για την οποία όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν.

Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου της Νίκης Δ. Ζούνη σε παλιούς και νέους η ομάδα είχε την ευκαιρία μέσα από ένα πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις, κυρίως με μπάλα, να ασχοληθεί με απλά αλλά βασικά πράγματα, όπως πάσες με κίνηση και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Η ομάδα των τερματοφυλάκων ακολούθησε μετά το ζέσταμα δικό της πρόγραμμα ενώ η προπόνηση έκλεισε με ένα δίτερμα σε λιγότερο από το μισό του γηπέδου.

Έτσι κύλισε η πρώτη μέρα της σεζόν για τους πράσινους στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου με τον καιρό να μην αποτελεί σύμμαχο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών καθώς η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα υψηλή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπως είναι φυσιολογικό με καθημερινές προπονήσεις με τον κ. Βούλγαρη  να έχει συγκεκριμένους στόχους και πλάνο ώστε να περάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την αγωνιστική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του και να τους βοηθήσει να γίνουν ομάδα με όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.