Κάτι περισσότερο από 4 ημέρες υπολείπονται μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη και όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων ανυπομονούν για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα της Αρναίας στο Στάδιο του Πολυγύρου.

 Για τη Νίκη που προετοιμάζεται από τις 27 Ιουλίου θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι καθώς πέρασε από την πρώτη φάση του κυπέλλου που διεξήχθει το περασμένο Σαββατοκύριακο άνευ αγώνος.  Αντίθετα η πρεμιέρα για τον Απόλλωνα δεν θα είναι με αντίπαλο τους πρωτευουσιάνους καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει και προσπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Άρη Παλαιοχωρίου.

 Μάλιστα η κληρωτίδα είχε ορίσει σαν επόμενο αντίπαλο των πρασίνων για το κύπελλο τον νικητή της εν λόγω αναμέτρησης. Έτσι οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού μας θα βρεθούν αντιμέτωπες μέσα σε λίγες ημέρες δύο φορές, σε δύο πολύ ενδιαφέροντα και αμφίρροπα παιχνίδια.

 Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση και ο προπονητής της ομάδας θα κληθεί να επιλέξει τους έντεκα πιο έτοιμους για την πρώτη πολύ σημαντική μάχη του πρωταθλήματος.

 Για τη Νίκη οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολες καθώς αντιμετωπίζει διαδοχικά εντός εκτός Αρναία-Πορταριά-Λάκκωμα και Ιερισσό. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν και φέτος τον παράγοντα έδρα  (μόλις 2 ήττες και μία ισοπαλία πέρυσι) οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη γνωρίζουν πως οι νίκες στο ξεκίνημα δίνουν αέρα για μια καλή συνέχεια.

 Βέβαια αν και στα πρώτα 6 παιχνίδια για τους πράσινους τα 4 είναι εντός έδρας, όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να κοιτάξουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς καθένα περιέχει τις δικές του δυσκολίες απέναντι σε έμπειρες ομάδες. Με το μυαλό λοιπόν 100% στην πρεμιέρα ποδοσφαιριστές και προπονητής προετοιμάζονται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που πέρυσι μετείχε στη Γ” Εθνική.

 Στους πορτοκαλί μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε φιλικά και επίσημα δείχνουν πως παραμένουν μια πολύ καλή ομάδα και όπως πάντα τα τελευταία χρόνια από τις πιο υπολογίσιμες του νομού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.