Σε μια ακόμη πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του νομού, κίνηση  προχωρούν οι υπεύθυνοι της ομάδας μας. Η δημιουργία ενός καταστήματος απ” όπου οι απανταχού φίλαθλοι των πρασίνων θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα με τα λογότυπα της ομάδας μας είναι στα σκαριά!

 Σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας μας, όλοι όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να ενισχύουν οικονομικά τον σύλλογο επιλέγοντας μέσα από μια γκάμα προϊόντων ρουχισμού και όχι μόνο. Στη διοίκηση της ομάδας  ευελπιστούν να καταφέρουν αυτή να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

 Η αρχή θα γίνει με μπλουζάκια, φόρμες και αδιάβροχα-αντιανεμικά (όμοια με αυτά που θα φοράει η αποστολή της ομάδας στα φετινά παιχνίδια) ενώ υπάρχουν σκέψεις άμεσα να βγουν σε κυκλοφορία και φανέλες της ομάδας, καθώς η φετινή εμφάνιση θα είναι πιθανότατα, λόγω και του εορτασμού των 65 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, η ομορφότερη που φόρεσε ποτέ η Νίκη. Εξάλλου για φέτος επιλέχθηκαν κορυφαίες εταιρίες αθλητικής ένδυσης για τις ανάγκες τις ομάδας, ενώ το υλικό θα παρουσιαστεί σε ειδικές εκδηλώσεις σύντομα.

 Επίσης ένα τμήμα του καταστήματος θα αποτελείται από είδη γηπέδου (κασκόλ, καπέλα, σκουφάκια, γάντια κ.α.) προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή των φιλάθλων μας στις κερκίδες των γηπέδων του νομού.

 Γενικότερα πρόκειται για μια προσπάθεια που σαν στόχο έχει να δώσει εμπορική οντότητα στο λογότυπο της ομάδας και καλύτερη προβολή των υποστηρικτών και χορηγών μας, ώστε μελλοντικά να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για τα ταμεία της αλλά και κορυφαίας ποιότητας αθλητικό υλικό στους φιλάθλους του Πολυγύρου.

Ελπίζουμε το νέο αυτό εγχείρημα να βρει ανταπόκριση από το κοινό της πόλης μας και να καταφέρει, χρόνο με το χρόνο, να εξελίσσεται. Το κατάστημα θα είναι ηλεκτρονικό και η βιτρίνα του θα είναι το site της ομάδας μας, στο οποίο σύντομα θα δημιουργηθεί ο απαραίτητος «χώρος». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του μείνετε συντονισμένοι εδώ αλλά και στους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.