Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Χαλκιδικής η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση του κυπέλλου. Η Νίκη είναι η μία από τις 2 «προνομιούχες» ομάδες (η άλλη είναι η Πορταριά) που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης δίνοντας παιχνίδια μόνο στην έδρα της.

 Για τους πράσινους η τύχη γύρισε μετά από καιρό καθώς τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα έχει δώσει 4 από τα 5 παιχνίδια κυπέλλου εκτός έδρας (σε Μουδανιά,Λάκκωμα,Βαρβάρα και Αρναία) παίρνοντας 3 προκρίσεις από τις 4 συνολικά.

 Αντίπαλος στα προημιτελικά (με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 28ή του Οκτωβρίου), θα είναι η ομάδα έκπληξη του θεσμού, ο Τορωναίος Αφύτου, που παρότι αγωνίζεται στην Β” κατηγορία του νομού βρήκε τον τρόπο να φτάσει μέχρι εδώ αποκλείοντας στην έδρα του δύο παλαιότερους κατόχους κυπέλλου, τον Π.Ο. Μουδανιών (3-2) και τον Διγενή Λακκώματος (2-0) σε πρώτη και δεύτερη φάση αντίστοιχα.

 Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην έδρα του το νικητή του ζευγαριού Τρίγλιας-Στρατωνίου. Ενώ η άλλη ομάδα που θα φτάσει μέχρι τον τελικό θα προκύψει από τα ζευγάρια Πορταριά-Καλλικράτεια και Βαρβάρα-Σήμαντρα.

 Ελπίζουμε να δούμε πολύ όμορφα παιχνίδια και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι αγώνες:

cup diagramm 2015-16

Τα σχόλια είναι κλειστά.