Για απόψε το βράδυ (20:00) είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση των πρασίνων προκειμένου να παρουσιαστούν στο κοινό του Πολυγύρου οι χορηγοί-υποστηρικτές της Νίκη για τη σεζόν 2015-16.

Από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο χορηγό, η διοίκηση της ομάδας νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει τον κάθε ένα ξεχωριστά για την προσφορά του στο σύλλογο που φέτος κλείνει 65 χρόνια ζωής.

 Σαν Νίκη είμαστε υπερήφανοι που στο πλευρό μας έχουμε όλους αυτούς τους επαγγελματίες του τόπου μας να μας στηρίζουν και  η καθημερινή μας προσπάθεια προβολής τους, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, είναι η ελάχιστη ανταπόδοση από μεριάς μας της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν.

Μαζί με τους χορηγούς απόψε θα παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης μας και το ενδυματολογικό υλικό που θα συνοδεύει τις προσπάθειες των αθλητών μας σε προπονήσεις-αποστολές και αγώνες. Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου πρωτοπορεί και δίνει για πρώτη φορά σε όλους τους φίλους της ομάδας τη δυνατότητα να αποκτήσουν σχεδόν στο κόστος όλη την γκάμα του συλλεκτικού αθλητικού μας υλικού θέλοντας έτσι να γιορτάσει τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας.

 Εξάλλου ειδικά για φέτος έχει επιλεγεί κορυφαίας ποιότητας υλικό από την κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης στον κόσμο για να κάνει ποδαρικό στο διαδικτυακό μας κατάστημα που είναι έτοιμο να ξεκινήσει την λειτουργία του τις επόμενες ημέρες.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στο καφέ-μπαρ Τιβέριους που φιλοξενεί την εκδήλωση να περάσουμε μια όμορφη καταπράσινη βραδιά παρέα με τους αθλητές της ομάδας μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.