Μια πρώτη ευκαιρία να δουν την νέα ομάδα της Νίκης, που χτίζεται αυτή την εποχή, θα έχουν όσοι βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν ήταν αρχικά καθορισμένο να γίνει εκτός έδρας όμως λόγω ανωτέρας βίας θα διεξαχθεί τελικά στον Πολύγυρο με ώρα έναρξης 18:30.

Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη με μόλις 12 προπονήσεις να δείξουν όλα όσα θα θελήσει να παρουσιάσει η φετινή Νίκη όμως θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους νέους ποδοσφαιριστές να γνωριστούν με το κοινό και για τον προπονητή να διαπιστώσει το κατά πόσο όσα δουλεύει στις προπονήσεις αφομοιώνονται από τους παίχτες του.

Στα πλάνα του προπονητή, στα 6-7 φιλικά που θα δώσει η ομάδα στη διάρκεια του Αυγούστου, είναι να δώσει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές ώστε να έχει ο καθένας την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του και να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και φαίνεται ήδη από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας,  γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει την αγωνιστική χρονιά των πρασίνων τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

1o filiko Η αναγγελία του αγώνα (είσοδος ελεύθερη)

Τα σχόλια είναι κλειστά.