Συμπληρώνεται σήμερα μια εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη. Μια εβδομάδα που περιελάμβανε ένα επίπονο πρόγραμμα με καθημερινές προπονήσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μέσα από πολλές ασκήσεις με μπάλα οι πράσινοι ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές ενώ δεν λείπουν και οι ασκήσεις δύναμης με ή χωρίς βάρη.

Η ομάδα θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σάββατου 9/8 στο γήπεδο της Ορμύλιας με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Δόξας. Μπορεί το πρώτο ρεπό να αργεί ακόμη για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης όμως όλοι ξέρουν πως αυτό που προέχει, προκειμένου η χρονιά να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα, είναι να μπουν οι βάσεις για μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

 Πιθανότατα η Νίκη να είναι η ομάδα με τις περισσότερες μέρες προετοιμασίας στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α” κατηγορίας και ο προπονητής της Νίκης πιστεύει πως αυτό μόνο πλεονέκτημα μπορεί να αποδειχθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του έναντι των αντιπάλων.

Τέλος μέχρι την Πέμπτη 21/8 θα έχουν οριστικοποιηθεί και τυπικά οι αντίπαλοι της ομάδας μας στην κατηγορία αφού τότε λήγει η προθεσμία της Ένωσης για υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα αλλά και το Κύπελλο Χαλκιδικής. Μετά από αυτή την ημερομηνία αναμένεται και η κλήρωση ώστε η κάθε ομάδα να μάθει αντίπαλο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου αλλά και το πρόγραμμα των 30 αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.