Το προηγούμενο Σάββατο, στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Χανιώτης, έγινε η πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων για το NIKH TV και εκ του αποτελέσματος όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Δεδομένου πως η ώρα του αγώνα συνέπεσε σε ώρα διεξαγωγής πολλών άλλων επαγγελματικών πρωταθλημάτων και πως ήταν η πρώτη απόπειρα ζωντανής μετάδοσης από το Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου τα νούμερα (περισσότεροι απο 1000 παρακολούθησαν το παιχνίδι) είναι άκρως εντυπωσιακά.

Σε αυτό συνέβαλε η άριστη κάλυψη της εταιρείας παραγωγής για λογαριασμό του NIKH TV, η μεγαλύτερη στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Β.Ελλάδα, η insport.gr που με την τεχνογνωσία της έδωσε ένα πολύ καλό προϊόν στον τηλεθεατή που επέλεξε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Επίσης υψηλά νούμερα καταγράφουν και τα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα που μπορεί να τα βρε κανείς τόσο στο insport όσο και στο NIKH TV.


Παράλληλα πολύ θετικά ήταν τα σχόλια όλων όσων στήριξαν έμπρακτα το εγχείρημα και επέλεξαν να διαφημιστούν μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα. Τους ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε για ακόμη καλύτερη προβολή όλων των υποστηρικτών μας.

Τέλος τα hot spot σημεία όπου μπορεί κανείς να παρακολουθεί δημόσια το NIKH TV έφτασαν αισίως τα 11 στον Πολύγυρο και είναι άλλη μία ένδειξη του πόσο καλά ξεκίνησε το επίσημο κανάλι της ομάδας.

Με ανυπομονησία περιμένουμε την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση για τη δεύτερη ζωντανή μας μετάδοση. Μέχρι τότε τυχόν παραλήψεις θα διορθωθούν με στόχο όσο το δυνατόν πιο άρτιες μεταδόσεις και ακόμα καλύτερα νούμερα για το NIKH TV.

Τα σχόλια είναι κλειστά.