Η ώρα που η κορυφαία κατηγορία του νομού (ξανά) ξεκινά έφτασε.

Το Σάββατο (16:00) διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική της Α1 Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με τη Νίκη να ταξιδεύει στην Άφυτο για να αντιμετωπίσει την δυνατή τοπική ομάδα του Τορωναίου.

Μετά την επικράτηση (0-6) στην Πορταριά επί του Θερμαϊκού για τη 2η φάση του κυπέλλου Χαλκιδικής, οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα πολύ διαφορετικό και με περισσότερες δυσκολίες από αυτόν του περασμένου Σαββάτου, στον οποίο θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση και καλή απόδοση σε ολόκληρο το 90λεπτό προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει του βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώνεται την Πέμπτη μετά τις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις της εβδομάδας στις οποίες μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη.

Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή των αγώνων γενικά οι φίλαθλοι δεν θα έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στα γήπεδα και συνεχίζει να ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας ολοκληρώνουν τις επαφές και τις χορηγικές συμφωνίες για την λειτουργία του ΝΙΚΗ TV, που θα μεταδώσει ζωντανά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των πρασίνων, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 17/10 με την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Χανιώτη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.