Σε μια πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του νομού, κίνηση προχωρούν οι άνθρωποι της Νίκης. Την Δευτέρα νωρίς το πρωί οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων αναχωρούν με προορισμό τον Ταξιάρχη όπου για 5 ημέρες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από διπλές προπονήσεις να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν.

 Η αποστολή της ομάδας θα φιλοξενηθεί στο συγκρότημα της Απολυμένης Πέτρας, έναν εκπληκτικό χώρο μέσα στο καταπράσινο δάσος του Χολομώντα. Στις άρτιες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, στα 20 στρέμματα ελατόδασους περιλαμβάνονται πισίνα,εστιατόριο,καφέ γήπεδα μπάσκετ τένις και 5×5 . Εκεί οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων θα έχουν την ευκαιρία να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να δεθούν ακόμη περισσότερο μεταξύ τους. Για τους περισσότερους στην ομάδα η εμπειρία θα είναι πρωτόγνωρη και όλοι ανυπομονούν να τη ζήσουν.

 Το καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπόνηση νωρίς το πρωί καθώς και το απόγευμα στο γήπεδο του Ταξιάρχη. Στις εκτός γηπέδου δραστηριότητες της ομάδας το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από τον προπονητή στους ποδοσφαιριστές, με τα ωράρια στα γεύματα και τις ώρες ξεκούρασης να είναι αυστηρά. Από τον προπονητή της ομάδας επίσης θα καθοριστούν τα «ζευγαρώματα» των ποδοσφαιριστών στα δωμάτια.

 Στο στρατόπεδο των πρασίνων, έχοντας πάντα κατά νου τα επαγγελματικά πρότυπα, θέλουν να καθιερώσουν τέτοιου είδους κινήσεις ούτως ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου παράλληλα με τον αγωνιστικό τομέα και έξω-αγωνιστικά. Το κατ αρχήν ζητούμενο για διοίκηση και προπονητή είναι η ομάδα να λειτουργεί όσο γίνεται πιο κοντά στα πρότυπα μεγάλων ομάδων και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 Από τη διοίκηση θέλουν να ευχαριστήσουν προκαταβολικά τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου κ. Αστέριο Καρανταγλή καθώς και τη διοίκηση του Χολομών Ταξιάρχη για τη φιλοξενία στο γήπεδο του χωριού.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάλυμα πατήστε εδώ. Παρακάτω δείτε μερικές φώτο από το πανέμορφο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή των πρασίνων καθώς επίσης και το σχετικό βίντεο που ετοίμασε το nikiTv πατώντας εδώ:

Τα σχόλια είναι κλειστά.