Έχοντας ήδη διανύσει το 1/6 του πρωταθλήματος και ενώ έχουμε ορισμένα πρώτα δείγματα για τη δυναμική των ομάδων από τους πέντε πρώτους αυτούς αγώνες, οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη ετοιμάζονται να μπουν σε μια σειρά αγώνων φωτιά, με αντιπάλους πολύ δυνατές ομάδες και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις στις έδρες τους.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο που η Νίκη ταξιδεύει στη Βαρβάρα για το ντέρμπι με τον τοπικό Αετό οι πράσινοι θα κληθούν να δώσουν 4 αγώνες εκτός έδρας και μόλις έναν εντός ενώ είναι μια από τις λίγες φορές που σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα θα παιχτούν 2 παραδοσιακά ντέρμπι για τη Χαλκιδική μεταξύ Π.Ο. Μουδανιών και Νίκης, ένα για το κύπελλο και ένα για την 10ή αγωνιστική του πρωταθλήματος αμέσως μετά το ρεπό των πρασίνων, αμφότερα στην έδρα των αντιπάλων.

Όλοι στο στρατόπεδο των πρασίνων αισιοδοξούν πως θα συνεχίσουν το ίδιο αποτελεσματικά με το φετινό ξεκίνημα και ξέρουν πως με συγκέντρωση και σοβαρότητα κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των επόμενων αγώνων.

Στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και όλοι μετά το παιχνίδι της Κυριακής έχουν καταλάβει πως τα παιχνίδια γίνονται πιο εύκολα ή πιο δύσκολα μέσα στο γήπεδο και ρυθμιστής είναι πάντα η απόδοση και η θέληση της κάθε ομάδας και όχι τα ονόματα των αντιπάλων.

Για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη λοιπόν η περίοδος που ξεκινάει είναι μια πρόκληση καθώς όσοι κληθούν να παίξουν, είτε 1 είτε 450 λεπτά, θα πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πανηγυρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και επιτυχίες.

Το πρόγραμμα για τους επόμενους 5 αγώνες:

programm next 5 weeks

Τα σχόλια είναι κλειστά.