Ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα  θα κάνουν οι παίχτες του Γ. Βούλγαρη καθώς θα βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο όχι για κάποια προπόνηση αλλά για επίσημο αγώνα. Το (δις) αναβληθέν παιχνίδι πρωταθλήματος  με αντίπαλο τη Φούρκα για την 11ή αγωνιστική της Α” Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής έχει οριστεί για αύριο 24/12 με κάτι λιγότερο από 70 λεπτά παιχνιδιού να απομένουν για τη λήξη και με το σκορ να είναι ισόπαλο στο 1-1.

 Το γεγονός πως δεν υπήρχαν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες για το παιχνίδι αυτό,  ανάγκασαν την Ένωση να μετατρέψει το πρόγραμμα της σε πρότυπα…Premier League και να έχουμε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου παραμονή Χριστουγέννων, πιθανότατα τον μοναδικό σε όλες τις κατηγορίες (εθνικές και μη) στα Ελληνικά γήπεδα.

Για τους πράσινους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και το παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Λάκκωμα. Εξάλλου ο στόχος είναι  να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή, μετά και τις απώλειες του Σαββατοκύριακου για τους 2 πρώτους της βαθμολογίας.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα έγκειται στη μικρότερη διάρκειά του, καθώς τα πρώτα 25 λεπτά έχουν παιχτεί και όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας ξέρουν πως ο χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή τους επιβάλει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια στον αντίπαλο για βαθμολογικές βλέψεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 Ο κ. Βούλγαρης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών που θα φέρουν νέα πρόσωπα στην εντεκάδα σε ένα παιχνίδι με  αντίπαλο μια ομάδα από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το γεγονός αυτό δεν δίνει σε κανέναν άλλοθι για απώλειες αντιθέτως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής να δείξουν στον προπονητή τους πως μπορεί να τους υπολογίζει για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

afisa me fourka

Τα σχόλια είναι κλειστά.