Δεν ήταν γραφτό ούτε και σήμερα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι για την 11ή αγωνιστική με αντίπαλο τον Αετό Φούρκας. Ο αγώνας που διακόπηκε στο 26ό του λεπτό λόγω ομίχλης με το σκορ στο 1-1, ήταν προγραμματισμένος για σήμερα όμως οι καιρικές συνθήκες και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του.

Έτσι αποφασίστηκε από την ένωση με τη σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων να μην ρισκάρουν την πιθανότητα τραυματισμού ποδοσφαιριστών και να μην υποβληθούν οι ομάδες σε μια ταλαιπωρία εκ νέου χωρίς πιθανότατα να μπορέσει και πάλι να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε για τις 24/12.

 Πλέον όλοι στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Διγενή στην έδρα του. Μια έδρα που οι πράσινοι επισκέφτηκαν πριν περίπου 15 μέρες για τον προημιτελικό του κυπέλλου και θέλουν να επαναλάβουν τόσο την εμφάνιση όσο και το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα, αναγνωρίζοντας πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.