Σε μια πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του νομού, κίνηση προχωράει η Νίκη καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα στο νομό που θα καλύψει ζωντανά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της για τη σεζόν 2020-21.

Οι εξελίξεις όσων αφορά την παρουσία θεατών στα γήπεδα είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές και ακόμα και τα ερασιτεχνικά σωματεία, στις κερκίδες των οποίων δεν παρατηρείται κανένας συνωστισμός, θα στερηθούν όπως όλα δείχνουν την υποστήριξη και την παρουσία των φιλάθλων τους.

Οι άνθρωποι της Νίκης θέλοντας να κρατήσουν τους δεσμούς με το κοινό τους και να ανταποδώσουν σε όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα και τη φετινή προσπάθεια, αποφάσισαν να τρέξουν ένα πρότζεκτ ώστε όλοι τα μεσημέρια του Σαββάτου να μπορούν, απ όπου και αν βρίσκονται, να παρακολουθούν ζωντανά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, στις εντός έδρας αναμετρήσεις, στην Α1 της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Οι αγώνες θα βγαίνουν στον διαδικτυακό «αέρα» μέσα από το κανάλι της ομάδας μας, σε εικόνα υψηλής ανάλυσης και θα πρόκειται για μεταδόσεις άρτιες καθώς θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα γραφικά αλλά και περιγραφή. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και on demand καθώς μετά το τέλος των αγώνων αυτοί θα παραμένουν διαθέσιμοι για όποιον το επιθυμεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες όσων αφορά τις πλατφόρμες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να μην χάνετε λεπτό από όλα όσα θα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πολυγύρου είναι να συνδεθείτε μέσα από το tablet το laptop το κινητό σας ή την smart tv σας στο ΝΙΚΗ TV και να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ από όπου και αν βρίσκεστε τις μάχες της ομάδας μας για τη φετινή Α1 κατηγορία.

Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους επαγγελματίες το επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρησή τους κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων καθώς και στις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης να μπούνε στη λίστα με τα επίσημα σημεία προβολής των αγώνων (hot spots) και να οργανώσουν τη δική τους κερκίδα τις ώρες των παιχνιδιών της Νίκης (για περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά τους επαγγελματίες επικοινωνήστε στέλνοντας μήνυμα εδώ).

Τα σχόλια είναι κλειστά.