Παρά την ισοπαλία η νέα ομάδα της Νίκης έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα και αφήνει υποσχέσεις πως με διάρκεια στην καλή δουλειά θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική, κοντά στα επίπεδα που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Το σχήμα που ξεκίνησε τον σημερινό αγώνα στην Πορταριά φάνηκε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τον αντίπαλο τοσο στην κυκλοφορία της μπάλας όσο και στην παραγωγή φάσεων.

Με λιγότερη επιπολαιότητα στα τελείωματα οι πράσινοι θα μπορούσαν να πάνε με μεγάλο προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Το 0-0 του ημιχρόνου δεν έμεινε για πολύ στην επανάληψη, όταν οι 4-5 μαζεμένες αλλαγές αποδιοργάνωσαν τους πράσινους που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από αδράνεια σε χτύπημα κόρνερ των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές των Βούλγαρη Αγγελή ανέκτησαν την πρωτοβουλία και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στοικουδη, ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και το παιχνίδι αν σε τρεις περιπτώσεις τετ α τετ είχαν καλύτερες εκτελέσεις.

Η προετοιμασία συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με τις προπονήσεις στο Στάδιο, ενώ το Σάββατο η ομάδα ταξιδεύει στην Ορμύλια για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.