Η Νίκη Πολυγύρου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον εθελοντικό οργανισμό , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , το «Χαμόγελο Του Παιδιού». Η συνεργασία αυτή θα περιλαμβάνει προώθηση των δράσεων και εκδηλώσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» απο τα διαδικτυακά μέσα του συλλόγου και στήριξη του οργανισμού με κάθε δυνατό τρόπο.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ” αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.

Ο Σύλλογος «Νίκη Πολυγύρου» καλεί όλο το φίλαθλο κοινό να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» , να επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπό του, να ενημερωθεί για τις δράσεις του και να δείξει έμπρακτα την ευαισθησία που διακρίνει τους κατοίκους του Πολυγύρου ,αλλά και της Χαλκιδικής γενικότερα, σε ζητήματα τόσο σημαντικά όσο αυτά που αναφέρονται σε παιδιά.

www.hamogelo.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.