Μια αγωνιστική που είχε τα πάντα ήταν 11ή. Πρώτη ήττα για τον πρωτοπόρο Π.Ο. Τρίγλιας και μάλιστα με σκορ συντριβής (3-0) στην έδρα του Θερμαικού Πορταριάς. Πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας στο Νεοχώρι επίσης με μεγάλο σκόρ (0-3). Ισοπαλία έκπληξη με τη Βαρβάρα να παίρνει βαθμό στις καθυστερήσεις στην έδρα της με αντίπαλο την ουραγό Φούρκα στο, ντέρμπυ όπως αποδείχθηκε, των Αετών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις νίκες για Αρναία και Στρατώνι φέρνουν τρεις ομάδες στην πρώτη θέση με 26 πόντους, ενώ με 24 ακολουθεί η Βαρβάρα που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την κορυφή. Πορταριά και Βραστά αναρριχήθηκαν μετά τις πολύ σημαντικές νίκες τους,ενώ η ομάδα μας έπιασε στην 7ή θέση τον Άρη Κασσανδρείας ο οποίος μετά το πολύ καλό ξεκίνημα έκανε 3 ήττες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια και έμεινε πίσω.

Καλύτερη επίθεση αλλά και διαφορά τερμάτων για την Τρίγλια με 31 και +12 γκόλ ενεργητικό αντίστοιχα.Καλύτερη άμυνα για το Στρατώνι, που έχει 4 90λεπτα να δεχθεί τέρμα, με μόλις 4 γκόλ παθητικό. Χειρότερη επίθεση και διαφορά τερμάτων για τον Αετό Φούρκας με 31 και -23 γκόλ παθητικό αντίστοιχα.

Περισσότερες νίκες για τους 3 πρώτους με 8,ισοπαλίες για την ομάδα μας με 5 και ήττες για τη Φούρκα με 8.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

11η Αγωνιστική
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  – ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ  (1-1)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ  – Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  (3-0)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ  – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  (0-3)
ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ  (3-0)α.α.
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ  – ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ  (0-0)
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ  – ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ  (1-0)
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  (0-1)
ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  – Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ  (2-1)

 

και η βαθμολογία σε 11 αγώνες:

Untitled

Τα σχόλια είναι κλειστά.