Με μια χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον Κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό Βαρβάρας. Ο κ. Κοντούτσικος δούλεψε πολύ στην κυκλοφορία και κατοχή μπάλας, ενώ δεν έλειψαν οι πολλές ασκήσεις τακτικής άλλα και οι εκτελέσεις στημένων.

 Η ομάδα δείχνει καθ” όλα έτοιμη για το πρώτο επίσημο ραντεβού της χρονιάς και ο προπονητής έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, προκειμένου η Νίκη να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να προκριθεί στην επόμενη φάση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Στα έξω-αγωνιστικά η διοίκηση ευελπιστεί πως το παιχνίδι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να βρεθεί πολύς κόσμος στο γήπεδο και να βοηθήσει με την παρουσία του όσο μπορεί περισσότερο την ομάδα να κερδίσει. Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου, αν όλα πάνε καλά και ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες,θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.