Ημέρα αγιασμού η σημερινή για ποδοσφαιριστές, προπονητές  διοικητικό συμβούλιο αλλά και γονείς, στην ετήσια καθιερωμένη τελετή για όλα τα τμήματα της ομάδας μας. Για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές ήταν η πρώτη μέρα στο γήπεδο για τη φετινή χρονιά και τους δόθηκε η ευκαιρία, τόσο σ αυτούς όσο και στους παρευρισκόμενους γονείς τους, να γνωριστούν με τον προπονητή των ακαδημιών κ Δημητριάδη και να συνομιλήσουν προκειμένου τα δύο τμήματα των ακαδημιών (junior και παιδικό) να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν πιο εύρυθμα.

Μετά την τελετή η ανδρική ομάδα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της, ενώ τα παιδιά των ακαδημιών μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς με οικογενειακό διπλό.Την εκδήλωση κάλυψε εκτός των άλλων κανάλι τοπικής εμβέλειας, στο οποίο ο Πρόεδρος αλλά και ο Προπονητής της ομάδας έκαναν δηλώσεις σχετικά με την εκδήλωση αλλά και για το πρώτο επίσημο αγώνα της Κυριακής.

Τέλος για αύριο, πριν την προπόνηση, είναι προγραμματισμένη η επίσημη φωτογράφιση της ανδρικής ομάδας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε όλες της ανάγκες του τμήματος μάρκετινγκ της Νίκης.

Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πολυγύρου:
100_3049    100_3044
100_3050    100_3066100_3083    100_3076

Τα σχόλια είναι κλειστά.