Κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο τον Σεπτέμβριο. Η εβδομάδα που τρέχει είναι ίσως η πιο επιβαρυμένη όσον αφορά το πρόγραμμα των πρασίνων που καλούνται να δώσουν τρία ακόμη φιλικά σε διάρκεια 5 ημερών χωρίς να λείπουν οι ενδιάμεσες καθημερινές προπονήσεις. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη μετράνε ήδη 24 μέρες από την έναρξη της προετοιμασίας, όταν άλλες ομάδες του Νομού δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

 Η αρχή γίνεται σήμερα με τη Νίκη να φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου την ομάδα της Ολύνθου (αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει εκτός έδρας) και ακολουθούν τα παιχνίδια με Α.Ο. Σημάντρων και Θύελλα Σταννού τα οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα διεξαχθούν στις έδρες των αντιπάλων.

 Μέσα από αυτή τη σειρά των αγώνων ο κ. Βούλγαρης θα έχει την ευκαιρία να κατασταλάξει σε σχήματα και πρόσωπα καθώς στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο ένα τελευταίο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με την ακαδημία Κ-17 του Π.Α.Ο.Κ. στα τέλη του μήνα.

 Τέλος αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο και ουσιαστικά θα κλειδώσουν οι 15 αντίπαλοι της Νίκης για τη σεζόν 2014-15.

Τα σχόλια είναι κλειστά.