Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα παραταχθεί η ομάδα του Γ. Βούλγαρη στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιερισσό, σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου (15:00). Οι πράσινοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στην έδρα τους ξέροντας πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς απέναντί τους θα βρεθεί μια πολύ καλή ομάδα.

 Μπορεί η Άκανθος να έχει λιγότερους πόντους από τη Νίκη στο βαθμολογικό πίνακα, όμως το γεγονός πως έχει μία ήττα λιγότερη καταδεικνύει τη δυσκολία του αγώνα και σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ των σημερινών μας αντιπάλων. Για μια νεοφώτιστη ομάδα, που φυσικά στο παρελθόν πολλές φορές έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα να έχει 9 στα 12 θετικά αποτελέσματα.

 Ο προπονητής της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ μετά από απουσία 2 αγώνων επιστρέφει στα μετόπισθεν ο Καραγκιοζίδης. Οι κακές καιρικές συνθήκες των περασμένων ημερών δεν βοήθησαν στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τον συγκεκριμένων αγώνα καθώς ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και είναι φανερό πως έχει φτάσει στα όριά του. Άλλωστε είναι το γήπεδο με τις περισσότερες υποχρεώσεις ομάδων στο νομό, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο και για τη συντήρησή του θα χρειαζόταν έξτρα προσπάθεια από τους υπευθύνους.

 Με την ελπίδα λοιπόν ο αγωνιστικός χώρος να μην επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και να μπορέσει να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι λασπομαχία, οι πράσινοι υποδέχονται την Ιερισσό σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 13ής αγωνιστικής της Α΄Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αισιοδοξία για ακόμη μία επικράτηση μετά και την μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία στο Λάκκωμα και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

HtH me ierisso

Τα σχόλια είναι κλειστά.