Πρεμιέρα κάνει η ομάδα μας αύριο το απόγευμα όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια των Playoff, έπειτα από την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής στην Άφυτο, υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο Α.Σ.Ο. Ολύνθου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλαγαρη επανεμφανίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου μετά από σχεδόν ένα μήνα και το παιχνίδι κόντρα στον Αετό Βαρβάρας  με στόχο να κάνουν μια πειστική εμφάνιση και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας κύλισε ομαλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή για τη μάχη απέναντι σε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Με πίστη στις δυνατότητες τους και τον κόσμο του Πολυγύρου  στο πλευρό τους οι πράσινοι ευελπιστούν να βγάλουν όλα  τα καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν και στο τέλος της ημέρας να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν.

Η σέντρα του αγώνα είναι στις 16:00 ενώ διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί από την ένωση οι κ. ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ Π. – ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Οικονόμου.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ στιγμιότυπα του αγώνα του πρώτου γύρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.