Στις 19 Απριλίου γιορτάζουμε το Άγιο Πάσχα, τη σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή της Χριστιανοσύνης. Με σεβασμό και κατάνυξη παρακολουθούμε τις Άγιες Ημέρες την πορεία και την κορύφωση του Θείου Δράματος, συμμετέχουμε στις ιερές στιγμές του Θείου Πάθους, τον πόνο και την ταπείνωση, που καταλήγει στο χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου αντιπροσωπεύει το ύψιστο μήνυμα ελπίδας που ξεπερνά τα εμπόδια και τις δυσκολίες και θριαμβεύει πάνω στους χειρότερους φόβους μας, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί ένα μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται και προχωράει. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει πως με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, καλοσύνη, αγάπη, προσφορά, πίστη και αισιοδοξία μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και όσο και αν δοκιμαζόμαστε τελικά να βρούμε διέξοδο.

Αυτή τη μεγάλη αλήθεια ας κρατήσουμε ως παρακαταθήκη στην τόσο δύσκολη καθημερινότητα, που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνει η πατρίδα μας ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. Ας πιστέψουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί τελικά το νόημα της γιορτής του Πάσχα συνοψίζεται στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, ώστε το Φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να πλημμυρίσει τις καρδιές μας και να μας γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι σε κάθε αντιξοότητα υπάρχει διέξοδος και θα ξεπεράσουμε ενωμένοι και αυτή την δοκιμασία.

Με τις σκέψεις αυτές, λοιπόν, σας απευθύνουμε σε σας προσωπικά και στις οικογένειές σας, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, τις πιο θερμές ευχές μας για ένα Πάσχα, με υγεία, αγάπη, ευημερία και πρόοδο.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου και όλων των προπονητών μας, ευχόμαστε προς όλους, Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ.X, επιτροπές της Ε.Π.Σ.Χ., Δ.Σ. των  ομάδων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, φυσιοθεραπευτές, Μ.Μ.Ε., ενεργούς  εθελοντές και όλους τους φιλάθλους του  Νομού μας, καλή  επιστροφή  στην  καθημερινότητα  μας  και επιστροφή στα  γήπεδα όπου  ανήκουμε  όσο  το  δυνατόν  συντομότερο.

                         Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Τα σχόλια είναι κλειστά.