Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Νίκης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους στήριξαν την μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του Φεστιβάλ που έλαβε χώρα το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στην περιοχή της Παναγίας, στον Πολύγυρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

«Είναι βέβαιο πως χωρίς τη συμπαράσταση και την βοήθεια των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ίδια επιτυχία. Ένα μεγάλο μέρος τους ανήκει και είμαστε περήφανοι σαν σύλλογος που έχουμε δίπλα μας άξιους συμπαραστάτες στην προσπάθεια που καταβάλουμε, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας, προκειμένου η ομάδα μας να συνδυάζει τον πρωταθλητισμό σε επίπεδο ανδρών και την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής.

 Μια ιδιαίτερη αναφορά σε όλες εκείνες της επιχειρήσεις-φυσικά πρόσωπα που μας συμπαραστάθηκαν στις εκδηλώσεις είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αναλυτικά στους:

-Τάσιος Γρηγόρης-Ξενοδοχείο Φιλοξένια

-Ζέρβας Δημήτρης-Μπουγάτσα Καφέ Πρωινές Λιχουδιές

-Αδαμιώτη Ιωάννη-Καφέ Μπαρ Τιβεριους

-Κουγιώνη Χρήστο-Ξενοδοχείο Σόνια

-Αφοί Μπιριντζή-Κάβα Ποτών

-Παπαθανασίου Ανδρέας-Φούρνος Μελισσίδη

-Λόλος Βαγγέλης/Μπακίρας Δημήτρης-Στοά Μπαρ

-Γιουβανάκης Μιχάλης/Κατσιακιώρης Αλέξανδρος-Καφέ Μπαρ Σενσο

-Βαλμάς Ο.Ε.

 Επίσης η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσωπική τους εργασία και τον πολύ χρόνο που διέθεσαν στις υπηρεσίες της ομάδας τους Μάριο και Μιχάλη Αυγερινό καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ακόμη αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους οι Βασίλης Μπαχάνος και Μάκης Σερεμής και το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας της πρώτης ημέρας τους ανήκει.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά για την παραχώρηση του χώρου την εκκλησιαστική επιτροπή καθώς και όλους τους πολίτες, του Δήμου μας και μη, που μας επισκέφτηκαν. Ελπίζουμε να καταφέραμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εκδηλώσεις του πανηγυριού και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να καθιερώσουμε στη συνείδηση του κόσμου το πανηγύρι σαν ένα θεσμό που ολοένα θα γιγαντώνεται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.