Μπορεί το νέο έτος να μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας αλλά δυστυχώς η συνέχεια ήταν πολύ κακή. Μετά την νίκη με την Τρίγλια για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου οι ποδοσφαιριστές του κ. Παντελή Κοντούτσικου δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την απόδοση των προηγούμενων δύο μηνών, διάστημα κατά το οποίο είχαν παραμείνει αήττητοι,  και με κακές εμφανίσεις σε Πορταριά-Βραστά αλλά και μια αναπάντεχη ήττα με βάση την εικόνα του αγώνα στο εντός παιχνίδι με το Στρατώνι έμειναν πίσω από την 5η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί σε αγώνες play-off.

Η επόμενη μέρα του αγώνα στα Βραστά με την τοπική ομάδα βρήκε τους ανθρώπους της Νίκης προβληματισμένους τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Παρότι όλα όσα συνέβησαν με τη διαιτησία του αγώνα δεν τιμούν καθόλου τον Διαιτητή του παιχνιδιού, οι παράγοντες του Πολυγύρου δεν σκέφτονται να δώσουν συνέχεια καθώς δεν θέλουν να αποπροσανατολίσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για ανάκαμψη. Το ζητούμενο για το αγωνιστικό τμήμα είναι να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, μίας και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ζήσει με το επίπεδο των διαιτητών του νομού το οποίο είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει χρόνια τώρα σοβαρά προβλήματα.

Η ομάδα από σήμερα ξαναμπαίνει στο γήπεδο προκειμένου να προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Αιγέα στο δημοτικό στάδιο Πολυγύρου σε ένα παιχνίδι που η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να ξεπεραστεί η αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.