Πέρασαν μόνο λίγοι μήνες από τη μέρα που οι ακαδημίες της ομάδας ξεκίνησαν τη φετινή τους προσπάθεια για αναδιοργάνωση. Μια προσπάθεια που κάθε άλλο παρά εύκολη έμοιαζε καθώς τα τμήματα υποδομών της Νίκης, παρά το καλό όνομα που είχαν καταφέρει να φτιάξουν από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους, τελευταία είχαν μείνει πίσω τόσο σε οργανωτικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Πέρασε άλλωστε αρκετός καιρός από την τελευταία φουρνιά πιτσιρικάδων που έφτασαν να φορέσουν τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Με το πρόβλημα να έχει εντοπιστεί καιρό τώρα από τη διοίκηση του συλλόγου οι λύσεις έπρεπε να είναι άμεσες και αποτελεσματικές.

 Η επιλογή του προπονητή ήταν κομβικής σημασίας ζήτημα, σε μια ηλικία που οι μικροί μας αθλητές διαπλάθουν όχι μόνο αγωνιστικά προσόντα αλλά και χαρακτήρα.Εξάλλου αν το κίνητρο ήταν μόνο αγωνιστικό η προσπάθεια θα ήταν ημιτελής. Αυτό που χρειαζόταν λοιπόν η ομάδα το βρήκε στο πρόσωπο του κ. Δημητριάδη. Ενός ανθρώπου που συνδυάζει εμπειρία, γνώση του αντικειμένου, παιδαγωγικές  ικανότητες και συν τοις άλλοις είναι παλιός αθλητή της ομάδας μας.

Ο συνδυασμός αποδείχτηκε άριστος. Στους εφτά μήνες που μεσολάβησαν τα «τσικό» της Νίκης έκαναν την μεγάλη επιστροφή. Με καλή υλικοτεχνική υποδομή, οργάνωση και άριστη δουλειά στις προπονήσεις και των δύο τμημάτων έφτασαν στο σημείο να είναι ανταγωνιστικοί σε επίπεδο ακαδημιών Θεσσαλονίκης, καθώς η συμμετοχή σε πρωτάθλημα του γειτονικού νομού αποδείχθηκε πολύ ουσιαστική κίνηση. Το πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο (σε σχέση με το ανύπαρκτο τοπικό) του εκεί νομού βοήθησε τους μικρούς αθλητές μας να ανταγωνιστούν παιδιά ίδιας ηλικίας και να εξελιχθούν. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για μια κοινή προσπάθεια γονέων-αθλητών-προπονητή-διοίκησης που μόλις ξεκίνησε!

Τα στατιστικά των ακαδημιών:

academy stats

Τα αποτελέσματα-mvp-σκόρερ του τμήματος U11

736152_248915725264101_622931904_o

academy U11 players stats

Τα αποτελέσματα-mvp-σκόρερ του τμήματος U13

1459801_253300231492317_1497179830_n

academy U13 playes stats

Τα σχόλια είναι κλειστά.