Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε επίπεδο ανδρών, έχουν τελειώσει από τις 8 του μήνα για τη Νίκη με το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ορμύλια. Παράλληλα έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας καθώς στο Δημοτικό Στάδιο γίνονται έργα για την αποκατάσταση του χιλιοταλαιπωρημένου χλοοτάπητα.

Η διοίκηση του συλλόγου, λίγο πριν τη γενική τακτική συνέλευση και τη λήξη της θητείας της, αποφάσισε να οργανώσει ένα γεύμα για το αγωνιστικό τμήμα των πρασίνων. Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν καλές και κακές στιγμές της σεζόν που τελείωσε, να πάρουν ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τον κ.Βούλγαρη και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την καλοκαιρινή προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

 Μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η οποία είναι σε περίπου 3,5 μήνες από σήμερα, το διάστημα είναι μεγάλο. Καταρχήν στόχος της Διοίκησης του Δ. Ζούνη είναι να προσελκύσει τυχόν ενδιαφερόμενους για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. των πρωτευουσιάνων καθώς η ανανέωση και οι καινούργιες ιδέες είναι πάντα απαραίτητες σε μια ομάδα που θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται.

Βέβαια οι προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις έχουν δείξει πως δύσκολα θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στα διοικητικά του Συλλόγου καθώς άνθρωποι της ανιδιοτελούς προσφοράς, πρόθυμους να διαθέσουν χρόνο, δύσκολα βρίσκονται στις μέρες μας. Εξάλλου η σύνθεση της Διοίκησης τα τελευταία 4 χρόνια έχει πολύ λίγο αλλάξει.

 Έχοντας αυτό λοιπόν στο μυαλό της η σημερινή διοίκηση της ομάδας έχει ήδη χαράξει το δρόμο που θέλει να κινηθεί και τα επόμενα χρόνια. Με απόλυτη προτεραιότητα την στήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής οι πράσινοι θέλουν σε επίπεδο ανδρών να ρίξουν ακόμη περισσότερο το μπάτζετ  (χωρίς να αποδυναμώσουν την ομάδα η οποία πρέπει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο) και φυσικά να χτίσουν γύρω από τον τοπικιστικό χαρακτήρα που, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, κατάφεραν να δώσουν ξανά στην ομάδα του Πολυγύρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.