Λήξη περιόδου και τυπικά χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ορμύλιας με τους πράσινους να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τη έντονη βροχή να  δυσκολεύει και τους 22 ποδοσφαιριστές.

Η Νίκη έχοντας για πρώτη φορά ως βασικό τον 19χρονο Αικατερινάρη κάτω από τα δοκάρια της και συνολικά 5 «μικρούς» στη σύνθεσή της ήθελε να τελειώσει τη σεζόν με ακόμα τρεις βαθμούς, όμως μερικά ατομικά λάθη και η απειρία της κόστισαν.

Έτσι η χρονιά έκλεισε με τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη να καταλαμβάνουν την 6ή θέση με 56 βαθμούς μετρώντας 17 νίκες 5 ισοπαλίες και 8 ήττες (η χθεσινή ήταν μόλις η δεύτερη από ομάδα που τερμάτισε κάτω από τους πράσινους). Σε γενικές γραμμές, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, οι πρωτευουσιάνοι είναι ευχαριστημένοι από τη συνολική τους παρουσία και εικόνα, δεδομένου του μπάτζετ που ήταν και φέτος από τα μικρότερα της κατηγορίας και των ατυχιών με τραυματισμούς που κόστισαν στην ομάδα και τον προπονητή από λύσεις κυρίως στην επίθεση.

Η καλή πορεία μέχρι τους 4 του Κυπέλλου με τη Νίκη να στέκεται άτυχη στην κλήρωση και να παίζει ημιτελικό-προημιτελικό και τον αγώνα των 16 εκτός έδρας με αντιπάλους από το πάνω μισό της βαθμολογίας, ήταν σίγουρα αξιοπρόσεκτη για μια ομάδα που έχει παράδοση στο θεσμό με 6 κατακτήσεις σε 7 τελικούς. Από τη άλλη μεριά στο πρωτάθλημα οι ισοπαλίες με Ορμύλια εντός, Κασσάνδρα-Φούρκα-Ιερισσό εκτός δεν έδωσαν το δικαίωμα στους πράσινους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο (μόνο αυτοί οι 8 χαμένοι βαθμοί οδηγούσαν στην 4ή θέση).

Πλέον είναι περίοδος ξεκούρασης για όλους όσους συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό τμήμα. Η γενική συνέλευση αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα και στόχος της νέας διοίκησης που λογικά δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές στη δομή της είναι να συνεχίσει πάνω στο ίδιο πλάνο και σε συνεργασία με τον προπονητή ο οποίος θα παραμείνει όπως ήταν σχεδιασμένο από την ημέρα που ανέλαβε, να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο με ακόμα μεγαλύτερη ομοιογένεια και βλέψεις για ακόμη καλύτερες μέρες τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και τμημάτων υποδομής. Τμήματα που τόσο πολύ ενδιαφέρουν όλους όσους είναι στα κοινά της πράσινης οικογένειας ώστε να συνεχίσει η Νίκη να παρουσιάζει έναν  τόσο έντονο τοπικιστικό χαρακτήρα και τα επόμενα χρόνια.

Δείτε την ανασκόπηση της σεζόν σε video πατώντας εδώ

Τα σχόλια είναι κλειστά.