Μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο facebook, ξεκινάει από αύριο μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης εντεκάδας των πρασίνων για την δεκαετία που ολοκληρώθηκε με τη φετινή σεζόν.

Για κάθε μία θέση θα υπάρχουν 5 προτεινόμενοι υποψήφιοι στους οποίους ενδεικτικά καταλήξαμε, μετά από μια σειρά κριτηρίων και εσείς θα μπορείτε να επιλέγετε τον καταλληλότερο πατώντας στην «αντίδραση» που θα αντιστοιχεί σε κάθε έναν από αυτούς. Το σύστημα που επιλέξαμε είναι το 4-3-3 με ένα αμυντικό χαφ και 2 επιτελικούς μέσους.

Η διάρκεια για την ψηφοφορία κάθε θέσης θα είναι περίπου ενα εικοσιτετράωρο και θα ολοκληρώνεται με την δημοσίευση των επόμενων υποψηφίων, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της διαδικασίας με την ανάδειξη και του προπονητή της δεκαετίας.

Ο λόγος λοιπόν ανήκει σε όλους εσάς προκειμένου με τη δική σας κρίση και το προσωπικό σας θέλω να διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα για την ιδανική ομάδα της δεκαετίας. Το μόνο που χρειάζεται, θέλοντας να αποφύγουμε φαινόμενα νοθείας είναι να έχετε ακολουθήσει τη σελίδα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί, πριν από την ανακοίνωση των υποψηφίων των επιμέρους κατηγοριών και να ψηφίσετε τον καλύτερο σύμφωνα με τη γνώμη σας.

Αν και πρόκειται για μια fan vote θέλουμε να πιστεύουμε πως τα αποτελέσματα θα είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Όπως και να έχει ελπίζουμε να είναι μια ωραία διαδικασία μέσα από την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να ξαναθυμηθούμε πολλούς αθλητές που τίμησαν και τιμήθηκαν στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής φορώντας τη φανέλα με τη θεά Νίκη στο στήθος!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.