Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική και όχι μόνο κοινωνία είναι αυτό του Σαββάτου μεταξύ της Νίκης και της, επανεμφανιζόμενης μετά από πολλά χρόνια στην Α΄κατηγορία, Ελπίς Βραστάμων. Δεν είναι μόνο η χιλιομετρική απόσταση, η οποία είναι σχεδόν μηδενική, που δίνει τον χαρακτηρισμό τοπικού ντέρμπι στην αναμέτρηση ούτε καν τα σχεδόν ίδια χρώματα των δύο ομάδων.

Πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ελπίς  έχουν κάνει, άλλος μεγάλο και άλλος μικρό, πέρασμα από την Νίκη είτε σε επίπεδο ομάδας ανδρών είτε ακαδημιών και το γεγονός αυτό δίνει από μόνο του άλλη διάσταση στην μάχη του Σαββάτου.  Ο παίκτης-προπονητής της Ελπίς Γ. Βούλγαρης καθώς και ο αμυντικός Γ. Αστεριάδης είναι τα δύο πιο μεγάλα παραδείγματα παιχτών που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά μέσα από την οικογένεια της Νίκης αλλά και που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια τόσο σε επίπεδο Δ” Εθνικής κατηγορίας όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα με κατακτήσεις τίτλων. Ήταν εξάλλου και οι στυλοβάτες για την πολύ καλή περσινή χρονιά και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για λογαριασμό της Ελπίς.

Στα αγωνιστικά για την ομάδα μας από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον κ. Παντελή Κοντούτσικο να έχει πλέον  στη διάθεσή του και τους Ξανθινίδη-Chanadiri που έλειψαν τα προηγούμενα δύο παιχνίδια λόγω καρτών και τραυματισμών. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Γιουβανάκης που έχασε τα τελευταία παιχνίδια και οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του για αυτή την 5ή αγωνιστική.

Ο αγώνας ξεκινά to Σάββατο 12/10 στις 16:00 και θα καλυφθεί και αυτός ζωντανά μέσα από το Live Blog του nikipoligirou.gr

Νίκη-Ελπίς Αφίσα

Τα σχόλια είναι κλειστά.